Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

432 hertz

In alle gesprekken die ik voer met Ruby en heel veel andere (ex) Lyme patiënten valt het me iedere keer weer op hoe zeer je gemoedstoestand invloed heeft op het immuunsysteem en je gezondheid. Je ‘State of Mind’ of gedachten gang, het verhaal dat je jezelf vertelt, is van veel meer invloed op je genezing dan de meeste onder ons zich van bewust zijn.

Alles is energie en vibratie. De wereld waarin wij leven bestaat uit verschillende golflengtes energie en alle organismen zenden vibraties uit die we wel of niet bewust waarnemen maar altijd in ons onderbewustzijn opslaan. Dat onderbewustzijn bepaalt voor 95% ons gedrag. Zodra je je daar bewust van bent kun je zoveel mogelijk alle negatieve energieën en vibraties uit je dagelijkse routine bannen en op die manier je lichaam en immuunsysteem vullen met immuun versterkende energie en vibratie.

Al je gedachten vertalen zich namelijk in vibraties in je lichaam en beïnvloeden zo je immuunsysteem. Je kunt je voorstellen dat negatieve gedachten een andere golflengte hebben dan positieve en dus ook een ander effect op je gezondheid.

Dat is ook de reden dat Infusio Frankfurt van de behandeling en het verblijf in de kliniek een zo positief mogelijke ervaring probeert te maken omdat dit voor een gedachten verandering zorgt bij de patiënt die meestal zwaar getraumatiseerd binnen komt. Het is ongelofelijk belangrijk dat patiënten een positiever verhaal in hun hoofd krijgen en het oude negatieve verhaal loslaten. De wanhopige, hopeloze en zieke stem omdraaien naar een stem die iedere dag vol energie en kracht zegt: ‘Ik ben niet ziek. Ik ben aan het genezen. Ik word beter’.

Om deze gedachten verandering teweeg te brengen kun je van alles doen. Je bent namelijk geen slachtoffer van je gedachten. Jij hebt controle over jouw gedachten. Je kunt ze zelf sturen!

De simpelste manier die helemaal niets kost en je meteen heel veel oplevert is het luisteren naar muziek op 432 hertz. Dit is een frequentie die je positieve energie en kracht geeft en dus je immuunsysteem het beste ondersteunt. Het verandert de energie van je gedachten zonder dat je daarvoor naar therapie hoeft. Gratis en voor niets op Youtube!

Ruby’s grote vriend coach Ralph Smart heeft daar ‘toevallig’ deze week een video over gepost die ik graag met jullie deel. Hij legt hierin uit waarom je beter naar muziek met een frequentie van 432 hertz kunt luisteren en onderbouwt dit met wetenschap.

Ook wij hebben steeds vaker rustgevende muziek aan staan omdat het je onbewust in een andere ‘State of Mind’ brengt en dit voelt veel prettiger dan wanneer je naar monotone muziek op de radio luistert. Kan af en toe ook heel leuk zijn maar let er maar eens op wat verschillende soorten muziek met je gemoedstoestand doen en hoe je dat zelf kunt beïnvloeden.

Geen nieuws kijken, de krant niet lezen, social media sluiten, afstand nemen van mensen die negatieve energie uitstralen of je energie kosten…

Sluit je er voor af en focus op de juiste helende energie. Dit zal je ondersteunen in het genezingsproces en de rest van je leven.

Namaste 🙏

*Facebook post 13 februari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

NAD – deel 2

NAD – Deel 2

Nadat ik gisteren mijn post had geschreven kwam Ruby de huiskamer in met een verwrongen gezicht. Ze had amper geslapen omdat ze vreselijk had liggen zweten en erge buikkrampen had gehad. Haar t-shirt was zó doorweekt met vies bruin zweet dat bovendien ook nog eens stonk, dat ze het midden in de nacht had verwisseld voor een schoon shirt. Haar buik was helemaal dik en opgezet, alsof ze 4 maanden zwanger was. Duidelijk een reactie op de NAD.

Terwijl ze bij me op schoot zat om even bij te kletsen rende ze ineens naar het toilet. Wat daar gebeurde zal ik verder niet al te veel over uitweiden, maar laat ik het zo zeggen… Na een hoop lawaai kwam ze weer terug met een platte buik 🤣

Dit ging de rest van de dag zo door. Ik denk dat ze zeker 10 keer naar de wc is gerend omdat er weer een golf soep aan kwam. Het luchtte haar wel enorm op. Ze voelde zich aan het einde van de dag een stuk beter en lichter en zag er ook energieker uit. Uiteraard heeft ze de hele dag alleen maar biologische bouillon gedronken en kamille en venkel thee om haar lichaam en darmen een beetje tot rust te laten komen.

Dat NAD sterk ontgiftend werkt is ons wel duidelijk. Zo’n erge detox reactie heeft ze tot nu toe alleen in Frankfurt gehad dus we leefden in de veronderstelling dat er niet meer zo heel veel gif in haar systeem zat. Ook omdat ze super schoon eet en geen medicatie gebruikt. Boy… Were we wrong!! 🙄

Ze is blij dat het nu gebeurt zodat ze met een schoner lichaam naar Frankfurt kan want de ACT zal waarschijnlijk ook een reactie veroorzaken. En hoe schoner haar systeem des te minder bijwerkingen en des te beter iedere behandeling werkt. Liever nu flink detoxen en het hier opvangen dan straks daar en niet van de kliniek en Frankfurt kunnen genieten.

Deze week staan er volgens voorschrift op dinsdag en donderdag nog 2 NAD infusen op het programma. Benieuwd hoe ze daar dan op reageert want zondag reizen we af naar Frankfurt. Of ze er dan na de ACT mee door moet gaan weten we nog niet. Dat hangt af van de test uitslagen bij Infusio.

Bijgevoegde foto had ik zaterdag al genomen tijdens het inlopen van het infuus maar hij past goed bij deze post. Ik vond het wel grappig dat ze met ons ‘Home Made IV System’ naar het toilet ging en het daar aan de leidingen op hing. Waar een praktische opvoeding al niet goed voor is 

Fijne dag! 🍀🍀🍀

*Facebook post 12 februari 2018

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

NAD Therapie

Om Ruby te ondersteunen met haar extreme vermoeidheid en neurologische klachten, waar ze toch best veel last van blijft houden, stelde de arts van Infusio Frankfurt voor om een aantal NAD infusen toe te dienen.

NAD is de afkorting voor Nicotinamide Adenine Dinucleotide, een co-enzym van Niacine (vitamine B3). Het is de belangrijkste brandstof voor het maken van energie in elke cel van het lichaam. Onderzoek in 1960 toonde de effectiviteit van dit middel aan bij het ontgiften van patiënten van alcohol, opiaten, pijnstillers en dergelijke. Een tekort in de cellen van de hersenen leidt tot symptomen zoals prikkelbaarheid, geheugen- en concentratieproblemen, depressie, apathie, verhoogde angst en paniek en toegenomen verlangen naar alcohol, suiker of nicotine. Nou heeft Ruby van de laatste drie gelukkig totaal geen last maar om haar andere symptomen te verminderen of verhelpen zou het zeer geschikt kunnen zijn.

NAD moet in diep bevroren toestand bewaard worden, omdat het anders zijn werking verliest en het was nog een hele toer om het vanuit Frankfurt hier te krijgen. Gelukkig was één van de Nederlandse patiënten Linde van Gerner zo ontzettend lief, om vorige week op haar terugreis naar Amsterdam, een doosje met ampullen voor ons mee te nemen.

Zij vloog met de KLM en mocht het koeltasje met diepvries elementen en NAD tijdens de vlucht in de ijskast van de crew leggen. Super fijn! Ik ben haar gaan ophalen op Schiphol waar zij me de ‘goodies’ na aankomst overhandigde die ik weer in een diepvriestas mee naar huis heb genomen. We moesten er erg om lachen omdat het voelde alsof we in een aflevering van Narcos terecht waren gekomen 

Nogmaals super bedankt Linde!! Heel erg lief van je 

Via de huisarts heb ik weer een uitvoeringsverzoek geregeld voor de thuiszorg zodat zij het infuus kunnen komen aanleggen en het allemaal officieel verloopt en dus ook wordt vergoed. Vreemd genoeg kan dit gewoon uit de basisverzekering dus hoeven wij de verpleegkundigen, infuussystemen en zoutoplossingen niet zelf te betalen. Dat is voor de verandering na altijd alles zelf te hebben moeten betalen een enorme verademing!

Onze favoriete verpleegkundige Petra kwam van de week voor Ruby’s eerste NAD infuus. We hadden ook nog een Meyers cocktail liggen die ze gelijk maar heeft geprepareerd. Dat kan allemaal samen gegeven worden en dat hebben we dan ook maar gedaan.

Grappig was dat Petra nog nooit van NAD therapie had gehoord maar zich er meteen in had verdiept en er razend enthousiast over was. Ze komt dagelijks bij veel verschillende patiënten thuis en vertelde dat ze via Ruby’s huisarts ook bij een andere jonge vrouw met ME/CVS komt aan wie ze dit allemaal ging vertellen. Wie weet was het ook wel iets voor haar! Aangezien onze huisarts Marjan de Keukeleire helemaal nergens moeilijk over doet en al onze aanvragen voor bloedonderzoeken en infusen honoreert, zou deze vrouw er misschien ook wel bij gebaat zijn.

Zo mooi hoe dat dan werkt. Dat je ongemerkt weer anderen op het spoor van genezing zet. Echt super om mee te maken 🙏

Voor de liefhebbers is hier het recept: 50ml NAD oplossen in 250ml NaCl en dan langzaam via het infuus gedurende minimaal 1,5 uur laten inlopen. Ondanks het lage tempo kreeg Ruby in het begin meteen last van hartkloppingen dus heeft Petra het infuus nog langzamer ingesteld. Toen ging het een stuk beter. Uiteindelijk heeft het toen bijna 2,5 uur geduurd voordat het zakje leeg was.
Daarna had ze wel even wat meer last van spasmen en stuiptrekkingen en ook haar benauwdheid werd even erger. Dat ebde even later gelukkig weer weg.

Komende week krijgt ze er nog 2 voordat we volgende week zondag afreizen naar Frankfurt waar we allebei heel erg veel zin in hebben! Erg benieuwd naar alle vorderingen en ook de behandelingen die ze nog zal krijgen!

Fijne zondag 🍀🍀🍀

*Facebook post 11 februari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Oma

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets over Ruby heb gepost. De reden was dat er niet zo heel veel te melden viel. Haar genezingsproces pruttelde een beetje door, zonder grote veranderingen. Ze is de afgelopen weken vooral intens uitgeput geweest waarbij op sommige dagen oude klachten weer even behoorlijk opspeelden. Spasmen, hoofdpijn, benauwdheid, duizelig, brainfog, huidklachten, zenuwpijn in haar benen die ineens weer een stuk erger werd, niet kunnen slapen en ook een hele rits emoties kwamen in versneld tempo voorbij. Het leek wel alsof alles van de afgelopen 9 à 10 jaar weer langs kwam.

Gelukkig verdwenen die klachten ook weer vrij snel of werden ze na een paar dagen al minder. Behalve de immer voortdurende extreme uitputting waardoor ze bijvoorbeeld helemaal niets kon doen en haar dagen voornamelijk weer in bed doorbracht. De ijzer infusen leken haar alleen maar vermoeider te maken dus daar zijn we na overleg met de arts Bijan Boustani mee gestopt.

Een week geleden veranderde ineens alles en gaat het een stuk beter met haar. Ze slaapt beter waardoor ze vroeg wakker is en ook meteen kan opstaan. Veel van haar klachten zijn verminderd. Haar eetlust is weer terug dus ze schranst de hele dag door en staat vaak te koken. We zijn al een paar keer ruim een uur naar buiten geweest om te wandelen. Ze is weer aan het opruimen en van alles aan het regelen met instanties om straks te kunnen verhuizen en misschien zelfs op zichzelf te gaan wonen (yay  )

Toen ik van de week een hele middag weg was omdat ik een afspraak buiten de stad had, was ze uit zichzelf de keuken gaan opruimen en schoonmaken en zelfs kort met Blue gaan wandelen. Zonder dat ik daarom had gevraagd! Dat was een hele fijne verrassing toen ik thuiskwam. Reden hier voor was ook omdat ik een paar dagen daar voor had gezegd dat ze zich als een prinses gedroeg omdat ze zich maar van alles liet welgevallen. Ik was laat thuis en ze had rustig liggen wachten en niets aan het eten gedaan. Dat stoorde mij want ze kan wel eten maken voor zichzelf. En als je voor 1 persoon kunt koken dan kun je dat ook voor 2! Bovendien is ze een volwassen vrouw en geen klein kind dus gedraag je dan ook niet zo. Die opmerking was kennelijk goed aangekomen.

Ook vind ze het steeds gezelliger als oma langskomt. Dat vond ze in het verleden vaak te druk maar nu geniet ze er van. Oma komt altijd lekker vroeg en dan moet Ruby vaak nog ontbijten. Ze maakt dan ook een bakje havermoutpap voor oma die geen nee zegt tegen een 2e ontbijtje. Ze kletsen wat af en oma neemt vaak oude zwart wit foto’s mee van haar jeugd en familie en ook van de periode toen zij en opa jong waren en samen op vakantie gingen. Of foto’s van mij en mijn broer toen wij jong waren.

Dit levert veel gespreksstof op en dat vinden ze allebei erg leuk. Ruby zit vol vragen over haar familie geschiedenis en daar kan oma haar uitgebreid over vertellen. Ook Blue vindt het altijd reuze gezellig als oma er is omdat ze brokjes voor haar mee neemt en ze houdt haar dan ook altijd goed in de gaten.

Ook emotioneel maakt Ruby enorme sprongen. Ze vertelde gisteren dat ze de ‘nieuwe’ Ruby veel leuker vindt dan de oude Ruby voordat ze ziek werd. Ze was toen niet erg blij met zichzelf en dat is ze nu wel. Ook is ze niet meer boos dat ze Lyme heeft gekregen omdat het haar uiteindelijk ook heel veel heeft gebracht. Ze heeft er vrede mee en een manier gevonden om vooral naar de positieve kanten van deze periode te kijken.

Dat maakt me erg blij en super trots dat ze er op die wijze naar kan kijken en dat ze heeft geaccepteerd wat haar is overkomen. Dit zal haar heel ver brengen in haar verdere leven en ik twijfel er dan ook niet aan dat zij een mooie toekomst tegemoet gaat!

Zondag over een week gaan wij terug naar Infusio Frankfurt voor de follow up en de ACT. We hebben daar allebei ontzettend veel zin in en ik zal daar iedere dag verslag van doen.

Fijne dag! 

*Facebook post 8 februari 2018

Ruby en oma

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Crowdfunding Iris

Gisteren ontving ik goed nieuws over Ruby’s vriendinnetje Iris waarvan ik de doneeractie eerder al met jullie gedeeld heb.

Haar moeder vertelde me dat 3 ondernemers afgelopen woensdag een veiling hadden georganiseerd waarvan de opbrengst geheel voor Iris haar behandeling was. En het is gelukt! Het hele bedrag is door deze fantastische mannen bij elkaar geveild 🎉

Dat is ongelofelijk goed nieuws want Iris werd de laatste tijd alleen maar zieker en zieker. Dit had ook te maken met de stressvolle omstandigheden in verband met het overlijden van haar oma waardoor ze plotseling moesten verhuizen. Iedere chronisch zieke patiënt weet dat dit bijna niet te doen is als je zo ziek bent, maar ze hadden helaas geen andere optie.

Iris staat nu ingepland om in april haar behandeling bij Infusio Frankfurt te starten en ze kijkt er enorm naar uit! Zij en haar moeder willen iedereen die via deze pagina hieraan heeft bijgedragen ongelofelijk bedanken! Ze zijn enorm opgelucht dat er eindelijk weer een sprankje hoop gloort aan de horizon.
Heel erg veel dank voor jullie steun 🙏

Alle andere acties die in de afgelopen weken zijn opgestart lopen ook goed. De ene iets beter dan de andere maar het ziet er naar uit dat in de komende maanden nog zeker 4 jonge lyme patiënten naar Infusio kunnen voor hun behandeling. Nicole van Dorst van Hope for Nicole is nu al een week in Frankfurt en vandaag reist Marjolein Hoogendam van ‘Mijn gevecht tegen lyme’ ook af richting Duitsland. Ik heb veel contact met ze en met alle anderen die nog zullen gaan en wens ze heel veel sterkte en succes!

Ook gaan er de komende maanden al aardig wat Nederlandse patiënten terug voor de follow up en de ACT (Autologe Cytoimmuun Therapie). Super spannend want wij zijn de eerste groep die deze aanvullende behandeling zal ontvangen. Wij gaan in februari en Ruby heeft er enorm veel zin in. Ze is erg nieuwsgierig naar wat de testen zullen uitwijzen en in hoeverre ze op fysiologisch niveau is verbeterd en hersteld. Ook kijkt ze er naar uit om een week in Frankfurt te vertoeven omdat ze daar de vorige keer helemaal niets van mee heeft gekregen. Ze hoopt dat ze er deze keer meer van kan zien en ook wat leuks kan gaan doen. Natuurlijk zal ik van deze reis weer dagelijks verslag doen met foto’s en video’s om jullie op de hoogte te houden!

Bij gebrek aan een meer actuele foto (Ruby wil nu even niet gefotografeerd worden) heb ik een oude foto toegevoegd van onze allerlaatste echte vakantie op Kos. Dat was de vakantie waar het na een paar dagen fout ging en ze erg ziek werd.

Ze was toen 14.

Fijne dag 🙂

*Facebook post 20 januari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Ralph Smart

In navolging op gisteren is hier een filmpje van Ralph Smart, de favoriete motivational speaker van Ruby. Hij maakt veel filmpjes over onderwerpen die van toepassing zijn op chronisch zieke patiënten waar je veel steun aan kunt hebben.

Ze zijn niet speciaal voor jullie als doelgroep gemaakt maar hij snijdt onderwerpen aan waar veel chronisch zieke mensen ook mee te maken hebben.

Hij zegt hele rake dingen op zijn geheel eigen energieke wijze 😉

De video’s zijn in het Engels dus helaas niet zo geschikt voor diegenen die daar moeite mee hebben.

Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Ralph Smart is overigens een professional. Hij is psycholoog, criminoloog, auteur, counseler, levenscoach, relatiegids, alchemist en oneindig wezen.

Fijne dag 🍀🍀🍀

*Facebook post 16 januari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Mindset

Een groot deel van het genezingsproces van het feestje ‘Hosted by Lyme en Co’ heeft te maken met een verandering in mindset en het genezen van de emotionele littekens. Nu de lichamelijke klachten afnemen bij Ruby komt er meer ruimte om ook de mentale kant van deze absurde reis meer aandacht te geven en langzaam te genezen.

De afgelopen weken is Ruby dan ook erg bezig geweest met het loslaten en genezen van oud zeer en trauma’s die ze heeft opgelopen tijdens alle jaren van haar ziekteproces. Er is nogal wat met haar gebeurd vanaf haar tiende jaar waar door ze bijvoorbeeld niet heeft kunnen puberen. Die tijd komt nooit meer terug en zal ze dus ook niet over kunnen doen. Dat is best een hard gelag voor een jonge meid die ook graag had willen feesten en experimenteren met vriendinnen en volwassen worden. Gewoon ‘normaal’ zijn en mee doen zoals iedereen.

In plaats daarvan lag zij jaren lang met veel pijn, eenzaam en alleen in een donkere kamer omdat ze geen enkele prikkel kon verwerken. Onverklaarbare klachten, onhoudbare niet te stoppen pijnen, onbegrip van artsen, instanties, organisaties, scholen, mede leerlingen, familie en vriendinnen gaan je niet in je koude kleren zitten. Om als 14 jarige letterlijk en figuurlijk buiten de maatschappij te worden gezet en door alles en iedereen in de steek te worden gelaten, laat diepe littekens achter op je ziel. Je ademt maar hebt feitelijk geen leven.

Uiteraard maakte menig arts zich hier zorgen over en heeft ze vooral in het begin diverse therapieën gevolgd die haar uiteindelijk allemaal zieker hebben gemaakt omdat er daardoor geen aandacht meer was voor haar lichamelijke klachten. Omdat de artsen geen fysieke oorzaak konden vinden, werd ze in het hokje psychisch/somatoform gestopt. Helaas was het vanaf dat moment ‘of – of’, en niet ‘en – en’. Na vier psychologen, een psychiater, groepstherapie en een week intern op de psychiatrische afdeling van het AMC was ze geen steek wijzer geworden behalve dat het haar beeld van de reguliere psychische gezondheidszorg voor altijd negatief heeft beïnvloed. Ze werd behandeld als een klein kind dat al haar klachten verzon en de cognitieve therapie, want dat was volgens iedere therapeut dé oplossing, vond ze een lachertje en zonde van haar tijd.

Dat heeft er voor gezorgd dat ze al snel zelf ging zoeken naar spirituele rust en steun. We hebben samen meerdere vormen van meditatie en healing gedaan en dat bracht wat ontspanning. Ook kijkt ze vaak naar motivational speeches op Youtube. Na veel googlen heeft ze een paar favorieten die ze volgt en die haar hebben geholpen haar mindset te veranderen, mensen te vergeven en vooral zichzelf te vergeven dat deze ellende juist haar is overkomen. Het geeft haar kracht en zorgt voor positieve energie die ze nodig heeft om door deze fase heen te komen.

Wat ook helpt is dat ze helemaal niet op social media zit. Ze heeft geen Facebook of Instagram account en zit niet in Lyme gerelateerde groepen. Dat doet ze bewust niet omdat de negativiteit die daar overheerst haar zieker en angstig maakt. Daarom heeft ze 3 jaar geleden haar account verwijderd en wil ze ook niet met mij mee lezen of verhalen horen over wat er hier allemaal zoal gebeurt, op Feestboek. Ook achter de schermen hoor ik veel dezelfde verhalen. Ik begeleid en help niet alleen patiënten die nog naar Infusio toe gaan maar ook mensen die al zijn behandeld en strugglen met alle veranderingen. Niet alleen op lichamelijk maar vooral ook op emotioneel niveau. De emotionele trauma’s komen allemaal aan bod en ook daar zul je door heen moeten om volledig te kunnen genezen. Ik ondersteun velen van hen hierbij door wekelijkse telefoongesprekken. Omdat ik dagelijks zie wat dit alles met Ruby doet kan ik me goed inleven in hun situaties en probeer ik ze ook emotioneel wat steun te bieden. Luisteren is daarbij vaak al genoeg.

Ruby wil via mij heel graag alle andere Lyme patiënten en iedereen die dit leest de tip geven om hetzelfde te doen. Vooral aan degenen die naar Infusio Frankfurt zijn geweest en zich in dezelfde situatie bevinden als haar.

Ga uit alle Lyme georiënteerde groepen en focus op je eigen genezingsproces! Je bent niet meer ziek en hebt daar dus niets meer te zoeken. Je hebt een dure behandeling gedaan om beter te worden. Laat je niet meer terug trekken in het eindeloze hopeloze gevoel waar zieke Lyme patiënten in zitten. Daar hoor jij niet meer in thuis. Zoek naar dingen die jou blij maken en je energie geven in plaats van kosten. Vervang je oude contacten en gedrag dat bij je ziek zijn hoorde, door ander, positief en gezond gedrag.

Langdurig ziek zijn werkt in feite net als een verslaving. Als je daar vanaf wilt komen zul je niet alleen naar een kliniek moeten om te kunnen afkicken van de fysieke verslaving maar ook afstand moeten nemen van het gedrag en de mensen die bij die verslaving horen. Anders word je er direct weer in meegezogen. Laat het verleden los. Verander je mindset. Verander je leven!

Fijne dag 🍀🍀🍀

*Facebookpost 15 januari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Update

Het gaat hier nog steeds de goede kant op. Er zijn geen gigantisch grote veranderingen, vandaar dat ik niet heel erg veel post. We rommelen een beetje aan en de ene dag is beter dan de andere maar over het algemeen is Ruby vol goede moed en gaat het nog steeds stukken beter dan voordat ze naar Infusio Frankfurt ging.

Het is nu ruim 4 maanden geleden dat ze haar SVF stamcellen heeft ontvangen en ondanks dat het allemaal niet razend snel gaat, zit er wel degelijk verbetering in haar klachten en algehele lichamelijke toestand. Wij zijn nog steeds erg blij dat we deze stap hebben gezet en raden het iedereen aan. Zeker nu er aanvullende behandelingen bij zijn gekomen, zoals de ACT.
Dat is echt uniek en een zeer waardevolle aanvulling aan het al bestaande uitstekende Lyme protocol.

Opmerkelijk is dat er een aantal klachten compleet zijn verdwenen maar dat er tegelijkertijd ook gekke nieuwe zijn ontstaan zoals intense jeuk op haar rug en rare eczeem-achtige plekken in haar gezicht. Dit heeft ze nog niet eerder meegemaakt en is typisch een uiting van de stamcellen die hun werk doen. Ze merkt heel duidelijk dat er van alles gebeurt in haar lichaam. Een vreemde gewaarwording!

Haar slaappatroon, dat weer normaal was toen we uit Frankfurt terugkwamen, lag na ongeveer 3 à 4 weken compleet op zijn kont. Het ’s nachts niet kunnen slapen en vervolgens overdag niet wakker kunnen blijven waardoor haar hele ritme werd omgedraaid maakte haar doodmoe. Sinds afgelopen weekend is dit ineens weer terug gedraaid. Ze valt nu ’s avonds vroeg in slaap waardoor ze ook weer eerder op kan staan en weer een normaal bioritme heeft. Dit heeft alles te maken met haar hormoonhuishouding waar aan gesleuteld wordt door de stamcellen. De arts noemt het de ‘hormoonstorm’. Daar zul je helaas door heen moeten tot het gerepareerd is en weer normaal functioneert.

Haar energie is nog lang niet wat het moet zijn maar er zit in ieder geval weer iets van verbetering in. We hebben samen al weer een paar keer gedanst en ook een flink stuk gewandeld en dat ging hartstikke goed.

De bult in haar linker pols waar ik al eerder over heb geschreven is nu totaal verdwenen (!) en uit een ontlasting onderzoek dat we hebben laten doen om haar darmflora en nog wat andere zaken te checken, bleek dat haar lekkende darm en gluten intolerantie/allergie geheel waren genezen! Dat is echt opmerkelijk in slechts 4 maanden tijd. Zeker omdat dit sinds haar geboorte altijd een struggle is geweest. Ze heeft altijd veel darmproblemen gehad en ook last van parasieten waarvoor ze zware antibiotica kuren heeft geslikt. Er zat dus behoorlijk wat schade en dat dit al zo snel is gerepareerd is echt verbazingwekkend! Omdat we bij hetzelfde lab al vaker testen hebben laten doen kon ik de uitslag goed vergelijken met eerdere testresultaten.

We kunnen niet anders concluderen dan dat dit het gevolg is van de behandeling en het werk van de stamcellen! Ze had nog wel een lichte Candida besmetting waar ze last van heeft, dus nu is ze op het Candida dieet en gebruikt ze wat natuurlijke supplementen. Daar heeft ze al vaker heel heftig last van gehad dus voor haar stelt dit niet heel veel voor.

Ruby leeft overigens erg mee met iedereen die nog moet gaan en wenst iedereen heel erg veel succes en sterkte met de behandeling! Ze hoopt in de toekomst jullie allemaal een keer te kunnen ontmoeten.

Stay strong!

Fijne dag 🙏💚

*Facebookpost 9 januari 2018

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather

Kerstwens

Wij wensen iedereen die ons volgt een heel goede kerst toe. Rust lekker uit en geniet van elkaars gezelschap. Ook al is het misschien niet de kerst zoals je je die had voorgesteld of had gewenst, geniet van wat wel kan! 🙏

Nogmaals dank aan iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft gesteund en geholpen. Ruby’s gezondheid en leven zien er al totaal anders uit dan een jaar geleden. Ze heeft dankzij jullie donaties en de behandeling weer licht in haar leven gekregen en ziet de toekomst zonnig tegemoet. Ze heeft heel veel zin om komend jaar de volgende stappen te gaan zetten die nodig zijn om haar leven weer op te kunnen bouwen.

Ik neem komende week even een break van social media om me helemaal op mezelf en thuis te kunnen focussen. Dat is de enige manier om te kunnen opladen aangezien dat op niet op een andere manier kan. Na 8 jaar niet te hebben gereisd en een tijdje in een warm klimaat te hebben verbleven wordt dat een steeds groter gemis. Dus dat staat bij ons allebei op nummer 1 zodra dat weer kan! Reizen en de zon op zoeken 😎

Wens ik jullie nogmaals hele fijne dagen en vooral heel veel gezondheid voor het komende jaar!

💚🙏 💚🙏 💚

*Facebookpost 24 december 2017

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather