Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Over

Stichting Save Ruby’s Life is opgericht door Rolien Scheepbouwer, de moeder van Ruby. Doel van de Stichting is het verzamelen van voldoende financiën om de levensreddende behandeling en alle bijkomende onkosten voor Ruby van te kunnen betalen en haar daarna te ondersteunen bij het oppakken en opnieuw inrichten van haar leven.

Ruby heeft je hulp hard nodig! Zonder een behandeling in het buitenland zal ze de rest van haar leven ernstig ziek blijven en deze zal haar uiteindelijk fataal worden. Ruby is mijn enige kind en ik kan en wil haar nog niet missen. Dit is haar laatste kans op herstel.

De Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt heeft in de afgelopen acht jaar haar immuunsysteem kapot gemaakt. Daardoor hebben bacteriën, virussen en parasieten vrij spel. Alles wat we tot nu toe hebben gedaan, zowel regulier als alternatief, heeft haar niet kunnen genezen. Met de behandeling in Duitsland waarbij het immuunsysteem wordt ‘gereset’ en gerepareerd is in de laatste jaren zeer veel succes behaald. Deze wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Haar ziekte heeft ons in de afgelopen acht jaar lichamelijk, emotioneel, sociaal en financieel geruïneerd. Om fulltime voor Ruby te kunnen zorgen ben ik ruim een jaar geleden gestopt met mijn bedrijf. Ze is niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen en heeft ondersteuning nodig met douchen, aankleden, eten maken en in huis bewegen. Dit eist zijn tol. Emotioneel is het zwaar. Ze heeft al meerdere malen uitgesproken dat ze zo niet meer wil leven en dat als er geen behandeling komt ze voor euthanasie kiest.

De eenzaamheid, het onbegrip, de niet te controleren heftige pijnen, de extreme uitputting, het gevecht met instanties, de totale uitzichtloosheid van haar situatie. Ze is er helemaal klaar mee en wil niets liever dan gezond zijn en weer mee doen aan het leven. Net als andere jonge meiden sociaal zijn, werken, sporten, weer op vakantie kunnen, naar de film of uit eten. Misschien zelfs weer vrienden en vriendinnen hebben en wie weet op een dag verliefd worden en haar eigen gezin stichten. Kortom. Voor de meesten onder ons de normale alledaagse dingen die Ruby de afgelopen acht jaar niet of nauwelijks heeft kunnen doen. De behandeling in Duitsland biedt haar deze kans en geeft haar weer hoop.

De enige manier voor Ruby om deze behandeling te kunnen volgen en haar leven weer op te kunnen pakken, is als jij haar helpt met een donatie. We zijn dankbaar en blij met iedere euro die gedoneerd wordt, want dit brengt ons dichter bij haar genezing!

De kosten op een rijtje
Prijsopgave Infusio Frankfurt (Kliniek)
Integrative Cell Therapy Program (ICTP) = €24.360,00
Germany Accommodation (2p) €120,00 x14+7% = €1.797,60
Germany Liaison Fees €117,00 x10+19% = €1.392,30
Total Costs Infusio = €27.549,90

Onkosten huur auto inclusief benzine = €465,00
Kennel Blue 16 dagen x €14,00 = €224,00

Nazorg, na 100 dagen controle bezoek, verblijf,
medicatie, supplementen, onvoorziene kosten =  €1.700,00

Totale kosten = +/- €30.000,00

Rolien Scheepbouwer mei 2017