Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Kijk haar gaan dan! 💪👊

Nog geen 48 uur na de operatie loopt mevrouw geheel zelfstandig, zonder enig hulpmiddel, door de gang van het ziekenhuis en als klap op de vuurpijl gaat ze ook nog 2x de trap op en af. Met ‘Perfect Posture’!

Dr. Henderson is zwaar onder de indruk van Ruby’s herstel en haar lichaamshouding. Hij vergeleek haar zelfs met Audrey Hepburn en Grace Kelly. Toevallig twee van Ruby’s lievelingsactrices… Haar dag kan niet meer stuk! 😎

Vooral omdat ze bijna geen pijnmedicatie meer nodig heeft omdat haar pijn niveau van een 8.5/9 vlak na de operatie, naar vandaag een 3 is gegaan. Dat is goed te doen.

De wond in haar nek ziet er heel goed uit. De arts assistent heeft vanochtend de drain verwijderd en de pleister vervangen. Ik zal daar later nog een foto van delen. De incisie is heel netjes smal en kaarsrecht. Er is wel een stuk haar weggeschoren dus ze heeft voorlopig een soort Samurai coupe. Maar er zijn ergere dingen dus dat overleeft ze wel.

Dusss….. ze mag naar huis! 🥳🥳🥳

Dr Henderson is langs geweest en zat helemaal te glunderen dat het zo goed gelukt is en dat veel van haar klachten al weg zijn. Dat vind hij zelf erg bijzonder omdat ze veel unieke klachten had waarvan hij niet zeker wist hoe deze zich na de operatie zouden gedragen.

Het zal nog wel een bumpy road worden hier en daar maar ze is er klaar voor. Volgende week donderdag naar de arts voor het eerste post-op consult.

Benieuwd naar wat haar reis haar in de toekomst allemaal zal brengen 🍀🍀🍀

Dank voor het volgen, delen en doneren.

Zonder jullie was dit niet gelukt ❤❤❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

4 reacties op “Kijk haar gaan dan! 💪👊

  1. Ge-wel-dig om dit te zien! Echt super dat ze zo snel herstelt. Haar goede houding verbaast mij niets gezien haar verleden als danseres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.