Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Naar buiten

Na een paar vervelende dagen met veel bijwerkingen door de pijnmedicatie, waar ze vervolgens mee is gestopt en is overgestapt op paracetamol met naproxennatrium, ging het gistermiddag weer iets beter met Ruby. De pijn valt erg mee en is minder dan voor de operatie maar ze werd in het ziekenhuis volgepropt met van alles en nog wat en daar heeft ze nog steeds last van. Haar lichaam verwerkt medicatie niet goed waardoor ze altijd veel last heeft van bijwerkingen. De arts heeft haar een pijncrème voorgeschreven die heel goed werkt waardoor ze nu niets meer hoeft te slikken en kan beginnen met ontgiften.

Ze wilde dolgraag naar buiten want de donkere hotelkamer verveelt haar nogal. Het was prachtig weer dus we zijn met de rolstoel naar de stadsboerderij gerold en vandaar is ze zelf verder gaan lopen. En dat gaat heel goed zoals je kunt zien👍💪

We zijn ook nog naar een parkje gelopen waar we een tijdje op een bankje hebben gezeten en een groot hert voorbij kwam rennen. Ze was in een goed humeur en maakte me constant aan het lachen, want ja, wij hebben ondanks alles ook heel erg veel lol samen 😃

Het lawaai dat je op het filmpje hoort wordt veroorzaakt door duizenden beesten (zie laatste foto’s) die in de bomen zitten. We hebben geen idee wat het zijn maar ze maken heel veel herrie. (Ondertussen weet ik dat het Cicaden zijn, die eens in de 17 jaar uit de grond komen om te paren).De bloemen foto’s heeft Ruby zelf gemaakt en ze vond dat ik ook maar weer eens op sociale media moest. Dus bij deze 😎

Vanmiddag gaan we naar Dr.Henderson voor de 1e post-op controle. De wond geneest goed. Ik heb het verband al 2 keer verschoond en het ziet er gelukkig rustig uit. Dat is niet altijd het geval bij EDS patiënten dus hopelijk blijft dat zo.

So far, so good🍀🍀🍀

Tot de volgende. Fijne dag ❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.