Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Twee weken

Het is vandaag om 15.30 uur US time precies twee weken geleden dat Ruby naar de operatie kamer werd gereden. Pas vijf uur later mocht ik haar weer zien omdat het erg lang duurde voordat ze een beetje aanspreekbaar was. De operatie zelf duurde nog geen 3 uur en was volgens Dr.Henderson een meer dan perfecte fusie 😃

Twee weken later gaat het al stukken beter met Ruby. Ze kan al veel meer, heeft amper pijn, slaapt nachts 7 à 8 uur onafgebroken door, spasmen zijn met 80% verminderd, ze kan zonder steun zelfstandig buiten lopen etcetera etcetera. Eigenlijk te veel om op te noemen. Natuurlijk is ze nog steeds erg moe. Het was enorm intensief en ook de grote hoeveelheden medicatie hebben haar niet goed gedaan. Dat was helaas noodzakelijk en kon niet anders. De laatste dagen heeft ze daarom gefocust op uitrusten en ontgiften en dat is te merken. Ze voelt zich al een stuk beter.

Wij zijn verbaasd over hoe goed de wond geneest en hoe mooi het litteken er uit ziet. Dat is bijzonder voor een patiënt met EDS. Veel pleisters zijn er al afgevallen en ze heeft vandaag voor het eerst in 2 weken heur haar gewassen. Ze was al een paar keer, met mijn hulp, in bad geweest maar de wond mocht niet nat worden. Nu dat alles geheeld is en er geen ontstekingen zijn mag haar nek ook nat worden. Een hele opluchting. Met schoon gewassen haar voelt ze zich een stuk beter 😎

Het consult met Dr.H is een paar dagen verzet omdat hij een spoed operatie had. Wij zien hem van de week weer. Ik heb bijna dagelijks contact met hem of een verpleegkundige dus die paar dagen maken niet zoveel uit. Het verloopt allemaal probleemloos en herstellen zal Ruby toch zelf moeten doen.

Dank voor alle lieve berichten en steun. Het helpt ons te weten dat jullie allemaal zo meeleven. Ontzettend fijn 🙏🙏🙏

Fijne avond ❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.