Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Shoppen

Vandaag was een goeie dag. Nadat we donderdag bij Dr.Henderson waren geweest, wat altijd intensief is omdat het meestal zo’n 2 à 3 uur in beslag neemt, was Ruby gisteren erg moe. Ze heeft de rest van de dag in bed gelegen en ’s middags zelfs een paar uur geslapen.

Omdat ze zich had voorgenomen om na de operatie op zijn minst één keer bij de ULTA te gaan shoppen, werd het vandaag. De ULTA zit naast ons hotel en is een grote winkel met alleen maar make-up, huidverzorgingsproducten, parfum etcetera. Echt een walhalla voor de liefhebbers. Ruby heeft zich in de afgelopen jaren enorm verdiept in natuurlijke, diervriendelijke en vegan huidverzorgingsproducten en make-up. Ze weet er echt alles van en wilde graag producten kopen van merken die bij ons heel duur of niet verkrijgbaar zijn 🌱

Ze heeft het maar liefst een uur volgehouden! Moeiteloos. En dat na 7 lange jaren niet meer in een winkel te zijn geweest omdat ze dat lichamelijk niet aankon (Behalve 5 min.in een supermarkt in Frankfurt toen we daar waren voor een behandeling). Ze staat daar zelf totaal niet bij stil maar dat is nogal een verandering met hoe het was voor de operatie.

Omdat het vandaag zaterdag is, is er een farmers market op het plein en ook daar hebben we nog een uur rondgekeken en wat gedronken en gegeten. Alles biologisch en rechtstreeks bij de boer vandaan. Het was heel druk en erg gezellig. Dat het mooi weer is hielp ook. Zonnig en 30 graden. Echt heerlijk! 🌞

Nadat we weer in het hotel waren heeft ze nog een uur lang bij me gezeten om nog iets te eten en te kletsen. Super gezellig maar ik ben helemaal kapot 🤣 Ben dat totaal niet meer gewend dat ze zoveel kletst en de hele tijd om me heen is. Het is zo anders!

We hebben er allebei enorm van genoten. Het lijkt verdorie wel vakantie 🙏⛱🌞

Nog een dikke week en dan vliegen we weer naar huis. Daar hebben we veel zin. Lekker in ons eigen huis waar de ramen open kunnen en ik weer kan koken in een echte keuken in plaats van in de magnetron. En knuffelen met Blue, onze hond die we heel erg missen 🐕‍🦺

Fijne avond! ❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.