Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Ruby loopt als een kievit

Deze video is van vorige week toen het nog zonnig was en 30 graden maar ik had ze nog niet met jullie gedeeld. De laatste twee dagen regent het non stop en is ze niet meer buiten geweest. Tijd om naar huis te gaan 😃

Zoals jullie zien loopt Ruby als een kievit. En nog steeds met een perfecte houding 😎

Ze vindt het heerlijk om weer ‘normaal’ te kunnen bewegen ook al houdt ze het niet langer vol dan 20 minuten en is ze daarna moe en doen haar benen pijn. De vrijheid die het haar geeft weegt zwaarder. Het is de bedoeling dat ze straks als we weer thuis zijn, iedere dag mee naar buiten gaat om een stukje te wandelen zodat ze het kan gaan opbouwen. Als haar herstel goed blijft gaan mag ze na 6 weken voorzichtig beginnen met isometrische oefeningen. Gelukkig ben ik trainer van beroep dus dat moet lukken 💪

Ons verblijf in de USA komt bijna tot een einde. We zijn hier nu al twee maanden die echt zijn omgevlogen. Het is bizar hoe snel het is gegaan en wat Ruby allemaal heeft gedaan en bereikt in de afgelopen weken. Ik ben super trots op haar. Ze heeft geen een keer geklaagd of gezeurd terwijl het voor haar een ware uitputtingsslag was en is. Ze is meer dan ooit vastberaden om haar doelen in dit leven te gaan verwezenlijken. Dankzij de operatie ziet ze haar toekomst duidelijker dan ooit en ze heeft er heel veel zin in.

Wij zijn jullie allemaal enorm dankbaar voor de kans die jullie haar hebben gegeven om hier te kunnen komen. Ik kan de woorden niet vinden om uit te drukken wat dit voor ons betekent. Door deze reis en de operatie is alles veranderd en is ons leven een stuk lichter geworden ❤❤❤

Het zal nog een lange en hobbelige weg worden voordat Ruby is waar ze wil zijn, maar that’s life dus bring it on.

Wij zijn er klaar voor 👊💪👍

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.