Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Weer Thuis

Wij zijn weer thuis! 🥳

Na twee maanden Amerika, veel onderzoeken, consulten, wandelingen, boodschappen doen bij Wholefoods (ga ik missen!), koken in de magnetron (ga ik niet missen), rondrijden in een SUV (ga ik zeker weten missen) en logeren in een hotel (gaan we niet missen) en natuurlijk het aller-, allerbelangrijkste; Ruby’s operatie, zijn we weer thuis.

Opa en oma hadden boodschappen gedaan, bloemen neergezet en Ruby’s bed versierd. Dat was een heel leuke verrassing om 7.30 uur ’s ochtends 😃

De reis ging erg snel. Business class van de KLM is echt heel fijn. De dames en heren hebben ons weer goed verzorgd en we arriveerden zelfs een half uur te vroeg. We vlogen ’s nachts wat heel fijn was in verband met jetlag waar ik gelukkig helemaal geen last van heb. Ruby is natuurlijk compleet uitgeput maar ze voelt zich verder goed.

Aangezien wij de enigen waren die in Amsterdam uitstapten stonden onze koffers al op de band en konden we meteen door. Hele gekke ervaring! Beetje jammer dat de Amerikaanse douane mijn koffer had opengebroken, God mag weten waarom, en de rits niet goed had dicht gedaan. Gelukkig was er niets uitgehaald of uitgevallen, maar het slot is nu wel kapot. Er lag een briefje in met excuses en dat ik de schade niet bij hen kon verhalen. Bedankt! 🤔

Het is fijn om weer thuis te zijn. Vooral om onze hond weer te zien. Die ben ik meteen gaan ophalen. Ruby begint nu met revalideren. We hebben een schema gemaakt en ze gaat langzamerhand iets meer doen waaronder iedere dag een stukje wandelen en dat steeds langer en verder. Ook mag ze voorzichtig beginnen met isometrische oefeningen en hoeft ze niet meer met de nekkraag te slapen. Maar dat vindt ze nog eng dus die houdt ze voorlopig nog even om.

Half augustus heeft ze een zoom consult met Dr.Henderson en als ze vragen heeft mag ze hem een berichtje sturen op zijn telefoon. De huisarts is ook volledig op de hoogte en helpt waar hij kan (het is een wonder!).

Ik zal jullie op de hoogte blijven houden van haar herstel en vorderingen.

Fijne dag! 🌞

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.