Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Vijf weken

Het is alweer 5 weken geleden dat Ruby werd geopereerd en de tijd is omgevlogen! Het lijkt al veel langer geleden. Het gaat allemaal zo ontzettend snel 🗼

Deze foto is van vorige week toen het nog mooi weer was en ze twee keer mee naar buiten is geweest om een stukje te wandelen. Het is de bedoeling dat ze dat iedere dag doet maar door jetlag en het niet kunnen slapen door de warmte, liep het iets anders. Maar flexibiliteit is onze tweede naam dus wij passen ons aan en pakken het schema weer op zodra dat kan 👍💪

Een van de dingen die Ruby zich heeft voorgenomen om een ander leven voor zichzelf op te bouwen, is om iedere keer dat ze mee naar buiten gaat, zichzelf mooi aan te kleden. Waarvan akte 😎

Ze wil geen ‘zieke’ kleren meer aan. Kleding die haar herinnerd aan de periode dat ze erg ziek was. Ze heeft de meeste zieke kleding achtergelaten in Amerika en ze verheugt zich enorm op de dag dat ze alle vier de nekkragen ritueel kan verbranden zodat ze deze nare periode achter zich kan laten en het als benzine kan gebruiken voor een betere toekomst 🔥

Behalve zichzelf mooi aankleden gaat ze zich ook weer opmaken. Dat kon ze jarenlang niet doen omdat haar hand teveel trilde en ze niet in het licht kon kijken. Dat is veranderd. Haar hand is heel steady en ze verdraagt gelukkig ook weer normaal daglicht. Kleine veranderingen maar voor Ruby een grote impact 😃

Ze is nog wel erg vermoeid maar dat zal ook te maken hebben met jetlag, de warmte en het weer wennen aan het leven tussen studenten in een extreem gehorig huis. Hopelijk krijgt ze in de komende weken meer energie zodat ze langzamerhand meer kan gaan doen.

Dank voor het blijven volgen en ook voor de donaties die nog steeds binnen komen. Heel erg fijn 🙏🙏🙏

Tot we meer zekerheid en een datum hebben voor de 2e operatie, zal ik niet actief crowdfunden maar ik blijf jullie op de hoogte houden van Ruby’s vorderingen.

Nogmaals dank en tot snel ❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Vijf weken

 1. Wow echt bijzonder hoe te zien wat deze eerste operatie al gedaan heeft aan het herstel van Ruby. er zal een hele mooie wereld voor haar open gegaan zijn.
  Een 2e operatie zal nog noodzakelijk zijn begrijp ik dat goed? en wat is op dit moment het behaalde bedrag Roelien voor deze operatie?
  wij doen de beste groetjes aan jullie en laat ons even weten hoe of wat, oke?
  bestuur en vrijwilligers
  Childright Fund,
  Rosina

  • Dank je Rosina. Ja er is al best veel veranderd maar ze heeft nog een lange weg van revalidatie te gaan en ook om haar leven weer helemaal opnieuw op te bouwen en in te richten. Maar dat zijn allemaal nieuwe kansen waar ze al heel erg lang naar toe heeft geleefd. En ik ook 🙂

   Wanneer ze precies voor de tweede keer geopereerd zal worden is nog onduidelijk. De neurochirurg wil eerst even afwachten in hoeverre de klachten die veroorzaakt worden door het Tethered Cord Syndroom, verlichten of verdwijnen door de eerste operatie. Vaak veranderen de klachten door de fusie in de nek maar dat duurt weken en soms maanden voordat deze reactie tot rust is gekomen en het duidelijk is in hoeverre alle klachten vanuit haar nek kwamen. Meestal wordt dit na 6 weken al iets duidelijker. Ze heeft in Augustus een zoom consult en in November gaan we weer naar Amerika voor een fysiek consult en om opnieuw scans te laten maken. Mochten de klachten in de tussentijd verergeren dan wordt ze in November voor de 2e keer geopereerd en dan missen we nu nog €16.000,-. Daar ga ik pas voor crowdfunden zodra we dat zeker weten.

   Ik hou jullie op de hoogte!

   Liefs,
   Rolien en Ruby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.