Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Bone growth stimulator

Gisteren heb ik een post gedeeld met foto’s van Ruby’s nek en de progressie die ze in de afgelopen zes weken heeft gemaakt. Het gaat wonderwel snel en goed. Niet alleen haar gehele genezing maar ook het litteken ziet er goed uit.

Dit heeft volgens ons te maken met een aantal zaken waarbij een fantastisch apparaat een grote rol speelt, waar we andere CCI/AAI/fusie patiënten nog niet over hebben horen praten. Het is een verplicht onderdeel van de behandeling van Dr.Henderson, en wij zijn er heel erg blij mee want het is een fantastisch apparaat! Hij raadt dit ook aan omdat hij na het plaatsen van de fusie stamcellen inspuit die hij even daarvoor uit Ruby’s ruggenmerg heeft gehaald. Dit doet hij om de botcellen extra te stimuleren om te groeien en steviger te worden. Het skelet van EDS patiënten is vaak dunner en zwakker en ze hebben daarom iets meer hulp nodig na een dergelijke operatie.

Het apparaat waar ik het over heb heet de DJO Spinalogic Bone Growth Stimulator. Het stimuleert via electromagnetische straling de natuurlijke botgroei op de plek in Ruby’s nek waar de fusie zit, waardoor deze sneller geneest en extra stevig en sterk wordt.

Ze gebruikt de stimulator iedere dag, ongeveer op hetzelfde moment, om de 24 uur. De reden hier voor is dat botcellen zich iedere 24 uur opnieuw delen en vermeerderen/vernieuwen. Zo maakt het apparaat gebruik van het natuurlijke ritme van genezing. De stimulator werkt op batterijen die na 270 dagen allemaal leeg zijn. Dan hoeft ze het niet meer te gebruiken en kan het de prullebak in.

Het is superhandig en pijnvrij in gebruik. Ze legt het onder haar kussen waar ze op ligt en zet het aan. Ze merkt er helemaal niets van. Behalve dat als ze pijn in haar nek heeft, deze weggaat terwijl ze het apparaat gebruikt.

De stimulator is ontworpen om alle wervelkolom blessures/gebreken te ondersteunen tijdens genezing. Er zit een band aan vast waardoor je deze makkelijk aan je lichaam vastmaakt en we hebben van topsporters gehoord dat zij het vaak met veel succes gebruiken als ze een operatie hebben moeten ondergaan of een botbreuk hebben opgelopen. Maakt niet uit waar in het lichaam.

Wij hebben het apparaat moeten kopen voor rond de € 1.200,- maar in Amerika krijg je het vergoed via de zorgverzekering.

Het is zeer de moeite waard om dit uit te zoeken. Het is misschien wel het ontbrekende puzzelstukje in jouw genezing!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met DJO Global

*Disclaimer: wij verdienen geen geld aan mogelijke verkopen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.