Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Geduld

We zijn alweer een maand verder en het thema van de afgelopen weken was, GEDULD. Dat is eerlijk gezegd een beetje op na jaren vechten, ook omdat het herstel erg langzaam gaat.

Het lijkt wel alsof alles stilstaat. Er zijn nog steeds verbeteringen maar ze zijn klein en Ruby zou zo heel graag grote stappen willen maken zodat ze echt verder kan met haar leven. Het is dus veel mediteren en blijven ademhalen. Dan komt dat moment vanzelf ❤

Ze is nog steeds de medicatie aan het afbouwen en dat gaat tergend langzaam door de afkick verschijnselen. Ze merkt dat ze er verder niet heel veel bij kan hebben en heeft besloten dat dat nu het belangrijkste is. Onder de bijwerkingen voelt haar lichaam gezond en sterk en ze hoopt dat ze zich steeds beter zal gaan voelen zodra ze minder slikt en er ook minder vergif in haar lichaam zit.

Eind volgende week heeft ze weer een Zoom consult met Dr.Henderson en hoort ze meer over haar 6 maanden controle waarvoor ze in principe naar de USA moet. Daar heeft ze nu niet erg veel zin in, maar het is pas in November dus wie weet.

Zeer binnenkort komt eindelijk de EP uit met de speciaal voor Ruby geschreven song ‘SAFE LIFE’ plus nog 5 andere bonustracks. Alle geheel belangeloos opgenomen voor onze crowdfunding. Zodra we een datum hebben voor de release dan zal ik jullie dat meteen laten weten. Je kunt deze hier bestellen, mocht je dat nog niet gedaan hebben 😉

Tot snel! ❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.