Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Negen maanden

Het is ruim 9 maanden geleden dat Ruby aan haar nek is geopereerd.

Het herstel gaat met heel veel ups en downs en is niet alle dagen even makkelijk. Maar ze merkt duidelijk veranderingen en verbeteringen. Sommige klein, andere iets groter.

Zoals je op de foto’s kunt zien geneest het litteken ontzettend goed. De verdikking is weg, het voelt plat aan en heeft bijna dezelfde kleur als haar huid. Ook heur haar is enorm gegroeid in de afgelopen 9 maanden. Dat is een goed teken!

Ze kan haar hoofd al iets meer bewegen en doet iedere dag braaf alle oefeningen om haar nekspieren sterk te houden. De pijn is nog niet helemaal weg maar wordt minder en minder.

Waar ze gedurende 3 maanden vreselijk mee heeft geworsteld is het afbouwen/afkicken van de Diazepam. Dat lukte pas na 2 pogingen definitief. Met ondersteuning van het ‘3-6-9 Liver Detox Protocol’ van Medical Medium waardoor haar lichaam alle gifstoffen sneller kon uitstoten.

Dat is gelukt. Ze is 5 kilo kwijt en sinds ruim 2 weken helemaal van de medicatie af! Een hele prestatie want het afkicken was echt een mega pittige klus.

Ze heeft nog steeds erg veel last van afkickverschijnselen (zie plaatje) maar de huisarts ondersteund haar met een tijdelijk alternatief om de heftige spierkrampen waar ze veel last van heeft, een beetje te dempen.

Door de bijwerkingen slaapt ze slechts 2 à 3 uur per dag waardoor ze totaal uitgeput is. Hopelijk zal dat binnen de komende dagen/weken verbeteren zodat ze energie heeft om weer naar buiten te kunnen. Want dat is ondertussen al een paar maanden geleden.

Over 2 weken heeft ze een consult met dr.Henderson en hoort ze wanneer ze terug moet komen voor controle en onderzoek. Dan weten we ook of en wanneer ze de 2e operatie moet ondergaan.

Keep you posted! ❤❤❤

Facebook bericht 22 februari 2022

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.