Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Vakantie

Vorige week zijn wij teruggekomen van onze eerste vakantie in 10 jaar! Na alle stress en ellende van de afgelopen 15 jaar waren we er hard aan toe. Even uitrusten en opladen. Dat lukt natuurlijk niet in slechts 2 weken maar ondanks dat hebben we er allebei echt van genoten.

Ruby heeft heel veel gedaan. Veel meer dan ze vantevoren dacht te kunnen doen. Zoals reizen, zonder rolstoel, nekkraag, koptelefoon, donkere bril en petje. Een enorme bevrijding!

Ze kan op een normale tijd opstaan en de deur uitgaan om de hele dag dingen te doen. Dan is ze wel moe en moet ze aan het eind van de dag even een uurtje gaan liggen, maar daarna voelt ze zich weer goed. Het lukt nog niet iedere dag maar wel een paar dagen per week.

Ook heeft ze veel en vaak gezwommen zonder zich daarna slechter te voelen of meer pijn te hebben. De angst om te crashen na een activiteit is daardoor een stuk minder geworden, wat helpt om normaler en productiever te kunnen leven.

De ontwenningsverschijnselen worden gelukkig steeds minder. Ze zijn nog niet helemaal weg dus ze heeft het Medical Medium protocol thuis weer opgepakt en dat helpt.

Ze is al een paar keer alleen naar de winkels geweest en heeft met de hond gewandeld en zodra we een fiets hebben gekocht gaat ze 2 à 3x per week zwemmen. Dan kan ze haar kracht en uithoudingsvermogen verder opbouwen want ze wil heel graag weer dansen en zanglessen gaan volgen. Ook om mensen te leren kennen want op dat gebied mist ze erg veel.

Eind juli heeft Ruby een consult met Dr.Henderson. Hij moet nog steeds de laatste CT-scan bekijken om te bepalen óf en wanneer ze aan haar onderrug geopereerd moet worden. Ruby heeft totaal geen last meer van de tethered cord, dus ze is erg benieuwd wat hij gaat zeggen.

Het gaat dus echt een stuk beter met haar want dit was voor de operatie compleet ondenkbaar. Met af en toe een uurtje rust kan ze nu redelijk ‘normaal’ de dag doorkomen.

Al met al alleen maar goed nieuws dus waar wij zelf ontzettend blij mee zijn. Het lijkt er op dat de operatie succesvol is en dat ze nu eindelijk haar leven kan gaan opbouwen en vorm geven.

Daar heeft ze erg veel zin in 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.