Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Over

Stichting Save Ruby’s Life is opgericht door Rolien Scheepbouwer, de alleenstaande moeder van Ruby. Doel van de Stichting is het verzamelen van voldoende financiën om de levensreddende operaties en alle bijkomende onkosten voor Ruby van te kunnen betalen en haar daarna te ondersteunen bij het oppakken en opnieuw inrichten van haar leven.

Ruby heeft je hulp hard nodig! Zonder operaties in het buitenland zal haar medische situatie verslechteren tot dit haar uiteindelijk fataal zal worden. Ze is mijn enige kind en ik kan en wil haar nog niet missen. Dit is haar laatste kans op herstel.

Haar zeldzame erfelijke aandoeningen, de onkunde van artsen, scholen en andere instellingen hebben ons in de afgelopen 12 jaar lichamelijk, emotioneel, sociaal en financieel geruïneerd. Om fulltime voor Ruby te kunnen zorgen ben ik begin 2016 gestopt met mijn praktijk als voedingsdeskundige, personal trainer, coach en auteur. Ze is niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen en heeft ondersteuning nodig met douchen, aankleden, eten maken en in huis bewegen. Dit eist zijn tol. Emotioneel is het zwaar. Ze heeft al meerdere malen uitgesproken dat ze zo niet kan en wil leven en dat als er geen oplossing komt ze voor euthanasie zal kiezen.

De isolatie en eenzaamheid, het onbegrip, de niet te controleren heftige pijnen en spasmen, de extreme uitputting, het gevecht met artsen en instanties, de totale uitzichtloosheid van haar situatie. Ze is er helemaal klaar mee en wil niets liever dan gezond zijn en weer mee doen aan het leven. Net als andere jonge vrouwen sociaal zijn, werken, sporten, weer op vakantie kunnen, naar de film of uit eten. Misschien zelfs weer vrienden en vriendinnen hebben en wie weet op een dag verliefd worden en haar eigen gezin stichten. Kortom. Voor de meesten onder ons de normale alledaagse dingen die Ruby de afgelopen tien jaar niet of nauwelijks heeft kunnen doen. De operaties in Amerika bieden haar deze kans en geven haar weer hoop.

De enige manier om geopereerd te worden zodat ze haar leven weer op kan pakken, is als jij haar helpt met een donatie.

We zijn oprecht dankbaar en blij met iedere euro die wordt gedoneerd.

Het brengt ons dichter bij een menswaardig leven voor Ruby!

Rolien Scheepbouwer december 2019