Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Doneer

Voor de twee operaties in Amerika, hebben we € 200.000,- nodig. Dit bedrag is inclusief alle onderzoeken, behandelingen, beide operaties, ziekenhuis opnamen, medicatie en onkosten voor reis en verblijf van minimaal 2 maanden voor de eerste operatie en 5 weken voor de tweede.

In eerste instantie dachten we dat Ruby 1 operatie nodig zou hebben en waren we dolblij toen we dat bedrag bij elkaar hadden. Maar na een second opinion met vier Amerikaanse artsen, bleek er meer aan de hand te zijn en blijkt dat ze maar liefst twee keer geopereerd moet worden.

Mochten er na dit alles fondsen overblijven dan zijn deze bestemd voor Ruby’s revalidatie en reïntergratie. Dit zal nog zeker 1 à 2 jaar duren en behoorlijk wat kosten met zich mee brengen die we grotendeels ook zelf zullen moeten betalen.

Daarna zal het overblijvende bedrag gebruikt worden om lotgenoten mee te helpen.

Totaal: € -

Of kies zelf een bedrag: 

Totaal € -

Alle donaties zijn meer dan welkom! Zowel groot als klein. Helaas kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken maar weet dat uw bijdrage door ons enorm wordt gewaardeerd!

HEEL HARTELIJK DANK! 

Een overboeking via Ideal kost € 0,29.

Via Paypal € 0,10 voor Mollie en nog eens € 0,35 plus 1,4% tot 3,4% transactiekosten over het bedrag dat u doneert. Dat is de ‘duurste’ optie.

Een directe storting op het rekeningnummer van de stichting is GRATIS.