Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Sponsors

De volgende bedrijven en personen zijn wij erg dankbaar voor het sponsoren van Save Ruby’s Life.

ChildRight Fund staat vierkant achter ons en heeft een groot bedrag gedoneerd om bij te dragen aan Ruby’s operatie. ChildRight Fund is een, door een groot aantal Nobelprijswinnaars ondersteund, fonds dat vecht voor de rechten van kinderen wereldwijd.

Stichting Aliza Zara Legacy steunt ons al jaren met een maandelijkse bijdrage.

 

 

 

 

Ariane Inden is een luxe cosmeticamerk dat alleen gebruik maakt van natuur- en milieuvriendelijke producten. Er worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt en natuurlijk niet getest op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en multifunctioneel en het merk werkt met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden is vooruitstrevend en werkt met de meest innoverende en vernieuwende grondstoffen.

Phantom Athletics steunt Save Ruby’s Life en heeft belangeloos t-shirts en bokshandschoenen gedoneerd die zijn gesigneerd door meervoudig wereldkampioen Andy Souwer. Deze zijn voor veel geld geveild. De gehele opbrengst hebben zij gedoneerd aan SRL.

Stan Oldenbroek van de meeste veelzijdige textielproducent van Amsterdam, heeft belangeloos 50 t-shirts met een SRL logo geprint en gratis beschikbaar gesteld om ons goede doel te ondersteunen.