Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Daar gaat ze!

Daar gaat ze!

Bijna 14 jaar ziekte, pijn, onderzoeken, artsen en heel veel tegen werking en ellende later, wordt ze dan eindelijk geopereerd. En wel door de meest ervaren en allerbeste neurochirurg op het gebied van EDS, CCI, AAI en TCS, Dr. Fraser Henderson 🙏

Niet alleen een fantastische chirurg die de afgelopen 15 jaar nonstop uitgeroepen werd tot ‘Topdoctor’ en daarnaast diverse andere awards en onderscheidingen heeft ontvangen, maar ook een geweldig mens. Super empathisch en meelevend. Zijn laatste woorden tegen Ruby waren ‘For the next 3 hours you are going to be the most precious person in the world to me’. Ik ben al meerdere malen geopereerd maar dat heeft nog geen enkele chirurg ooit gezegd.

Nadat hij haar een welgemeende knuffel had gegeven en ik er ook nog één kreeg om ook mij een hart onder de riem te steken, liep hij weg en kreeg ik nog een bevestigend knikje dat het allemaal goed zal komen.

Ruby was heel rustig en voelde zich enorm gesteund. Ook al het verplegend personeel was erg lief en vrolijk. Er was helemaal geen gespannen sfeer waardoor ze er vol vertrouwen in ging.

Nu is het wachten geblazen. De arts belt me zodra ze klaar is en naar de recovery gaat want dan mag ik naar haar toe. Ook mag ik vannacht bij haar blijven als ze dat wil.

Het voelt een beetje onwerkelijk dat het nu ineens gaat gebeuren. Na alles dat we hebben meegemaakt, inclusief de crowdfunding. Maar het is toch echt waar!

Nogmaals heel veel dank voor alle donaties en steun. Dankzij jullie allemaal wordt ze nu eindelijk geholpen.

Dank dank dank ❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

4 reacties op “Daar gaat ze!

 1. Blij te horen dat het allemaal zo goed gaat.
  Heel veel succes en sterkte !!
  gr Jos

  • Hi Jos,

   Het gaat super goed met haar. De operatie is perfect verlopen en de chirurg was enorm tevreden met het resultaat. Hij verwacht dat ze zeer snel zal herstellen en weer normaler kan gaan leven. We houden je op de hoogte!

   Warme groet uit Silver Spring, USA

 2. lieve en beste Ruby en Roelien,
  we duimen dat de operatie goed verlopen is en wensen jullie beiden veel sterkte en beterschap toe. we hebben de blog op de website en FB gezet.
  beste groetjes namens Childright Fund

  • Lieve Childright,

   De operatie is boven verwachting goed gegaan en ze herstelt zeer snel. De chirurg was super trots en zei dat ze een perfecte fusie heeft gekregen. Hij verwacht dat ze vrij snel zal herstellen en weer normaal kan gaan leven.

   Heel hartelijk dank voor jullie steun!!

   Warme groet uit Silver Spring, Amerika

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.