Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Operatie gaat door!

Ruby’s operatie morgen gaat door 🎉

Gistermiddag ontvingen we de uitslag van de PCR test die ze vrijdag had gedaan en deze was negatief dus nu staat er niets meer in de weg van de operatie waar we zo lang voor hebben moeten vechten en waar Ruby zo lang op heeft moeten wachten. Het zal haar leven veranderen en ze kan niet wachten om aan die nieuwe fase te beginnen.

Het herstel kan alles bijelkaar 2 tot 3 jaar duren maar het zal haar haar zelfstandigheid terug geven waardoor ze weer een kans krijgt om het leven te gaan leiden dat ze zo graag wil.

Ze is jullie allemaal enorm dankbaar voor alle steun, inzet en donaties waardoor ze geholpen kan worden en haar leven terug krijgt. Wat wij voelen is niet in woorden te omschrijven maar weet dat onze dankbaarheid enorm is 🙏🙏🙏

Ze moet zich nu afsluiten van alles en iedereen om zich volledig op zichzelf en morgen te kunnen focussen. Vandaar dat ik geen foto deel van vandaag, want zelfs dat was haar teveel, maar eentje van een week geleden die ze met haar eigen telefoon heeft genomen en waar een filter overheen zit (Dat moest ik er bij zeggen 😉😎)

Ik zal proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden maar er is 6 uur tijdsverschil dus het kan soms even duren ❤❤❤

Nogmaals heel erg veel dank 🙏❤🙏❤🙏

Donaties voor haar 2e operatie zijn nog steeds van harte welkom.

Doneren kan via de doneerbutton

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Operatie gaat door!

  1. Lieve, lieve kleindochter en dochter ,

    We zijn vandaag natuurlijk bij jullie, helaas alleen in gedachten. We wachten in spanning af.
    Heel veel sterkte en liefs Opi en oma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.