Doneer en krijg toegang tot het exclusieve nummer "Safe Life" met o.a. Candy Dulfer, Def P en Extince
Wat niemand ooit had verwacht is gebeurd. Rappers Extince 'Spraakwater' en 'Osdorp Posse' Def P, hebben na een 20 jaar durende vete hun ruzie bijgelegd en zetten zich samen in voor het goede doel op een nieuwe single. Ook Def Rhymz, Heist-Rockah, DJ All Star Fresh (King Bee) én niemand minder dan Candy Dulfer werken geheel belangeloos mee om via deze unieke collab zoveel mogelijk geld op te halen voor de levensreddende operatie van de 24-jarige Ruby.

We hebben een unieke “Proud to Pay” campagne opgezet waarbij jij kan helpen om het leven van Ruby te redden door hieronder een donatie te doen. Na betaling krijg je direct toegang tot de mp3!

Klik op 1 van de onderstaande buttons om je donatie te doen, wij waarderen je hulp enorm!
Speciaal voor Save Ruby's Life is er ook een hele exclusieve vinyl met heel veel extra's. Naast de single bevat de plaat ook een remix van All Star Fresh (King Bee), de instrumentale versies en 5 exclusieve bonustracks die voor dit project zijn gemaakt of gedoneerd.

De plaat is in verschillende kleuren vinyl verkrijgbaar en er zijn een aantal unieke versies te koop voor de verzamelaars.

Je kunt de plaat in de voorverkoop bestellen in de webwinkel van Dutch Gems via onderstaande button.

Artwork van de plaat is verzorgd door graffiti kunstenaar Zoomie en de muziek is gemasterd door Statinksi Mastering. De b-kant bevat exclusieve bonus tracks van Robertino, McGyver, Rocks (THC) en Fat Windjacks. Daarnaast is er nog een bijzondere old-school track in de maak die we binnenkort bekendmaken.

Alle artiesten hebben belangeloos meegewerkt en alle opbrengsten gaan volledig naar de stichting!