Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Kleine verandering

Er begint langzaam iets te veranderen in Ruby’s situatie. Of het komt door de exosomen, alle aanpassingen die we zelf hebben gemaakt of dat haar lichaam de schimmelinfecties aan het bestrijden is, we weten het niet. Het is waarschijnlijk een combinatie van alles waardoor er de laatste dagen zichtbaar verbeteringen te zien waren. Niet dat we iets aan de Paasdagen hebben kunnen doen, daar was ze nog niet goed genoeg voor, maar ze heeft toch een paar goede dagen gehad.

De zon en warmte deden haar duidelijk goed en daar heeft ze flink gebruik van gemaakt. In plaats van pas rond 13 à 14 uur uit bed te komen, stond ze al om 10 uur in de keuken, waarna ze vaak een uurtje op het balkon ging zitten. In de volle zon, zonder zonnebril of petje én met een boek!! Voor gezonde mensen iets totaal vanzelfsprekends. Voor haar een prestatie van bijna Olympische omvang, aangezien ze de laatste jaren alleen met pet en donkere bril naar buiten kon en lezen de laatste weken ook niet mogelijk was.

Of dat nog niet genoeg was bleef ze de hele dag wakker en was ze bezig in huis met opruimen en schoonmaken. Ze heeft zelfs de deuren en ramen op het balkon gewassen. Met een muziekje in haar oren en een grote smile. Het resultaat gaf haar veel voldoening. En mij ook want scheelt mij weer een klus 😉

Ook haar eigen kamer en kledingkast kregen een grote beurt en zelfs Blue werd nog een keer gewassen met anti-schimmelshampoo.

Ondertussen heb ook ik een klus van de lijst kunnen afstrepen en een muur in de huiskamer gerepareerd en geschilderd en kan ik nu verder gaan met de volgende, want we zijn nog niet klaar met het opknap-schimmelwerend-verhaal.

Na deze 4 goede dagen, waarin ze volop van de zon heeft genoten en gebruik heeft gemaakt van de energie die ze ineens had, was het gisteren weer een slechtere dag met veel pijn en totale uitputting. Ze was nergens toe in staat en is de hele dag in bed gebleven in een donkere kamer om haar lichaam zoveel mogelijk tot rust te laten komen.

We hebben naast het dieet en iedere ochtend bleekselderij sapje (zie foto), waar ze zich echt aan moet houden want zodra ze iets van suiker(s) of schimmel houdende voedingsmiddelen eet krijgt ze meer klachten, supplementen, aanpassingen in huis ook wat andere zaken toegevoegd zoals iedere dag lichttherapie en ademhalingsoefeningen en hopelijk snel ook hittetherapie. Dit alles om haar mitochondriën te prikkelen waardoor ze zich zullen vermeerderen, groter en sterker zullen worden en haar energie niveau zal verbeteren. Ze heeft tenslotte ook ME/CVS en nu dat de Lyme behandeld is, is dat de volgende stap in het genezingsproces.

Laten we hopen dat ze zich vandaag weer iets beter zal voelen zodat we hier mee verder kunnen gaan. Zo niet, dan pakken we het morgen weer op.

Fijne dag

Facebook bericht 23 april 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.