Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Ariane Inden steunt ons

Fantastische actie voor nieuwe donateurs 🍀🍀🍀

Omdat we alle donaties heel erg waarderen en we graag iets voor jullie terug willen doen, start er vandaag een hele mooie actie voor iedereen die een bedrag van tenminste € 50,- doneert. We hebben het benodigde bedrag voor de levensreddende operatie van Ruby, € 80.000,-, nog niet bij elkaar. Hoe eerder ze wordt geopereerd, hoe beter het is om nog meer schade aan de hersenstam en nervus vagus te voorkomen. Deze was volgens de neurochirurg al 85% dus de tijd dringt!

Daarom ook zijn we super blij dat Ariane Inden Cosmetics ons steunt met een hele mooie actie. Wie vanaf vandaag een bedrag van tenminste € 50,- aan onze stichting doneert, helpt niet alleen ons maar ook zichzelf! Je krijgt als dank voor je bijdrage aan Ruby’s operatie namelijk een waardebon van € 25,-, die je kunt verzilveren bij een online besteding op de website van Ariane Inden, van minimaal € 50,-.

Dat is WIN-WIN!! 🎉🎉🎉

Jij extra mooi het nieuwe jaar in, Ruby een kans op een gezond leven.

Ariane Inden maakt al 25 jaar natuurlijke en diervriendelijke cosmetica die niet getest is op dieren en waar ook geen dierlijke of chemische grondstoffen in worden verwerkt. Het merk biedt luxe, milieu-, natuur- en diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wetenschappelijk verantwoord en dermatologisch getest. Geen overbodige verpakkingen. Geen extra milieuvervuiling. Kortom, het past perfect bij ons en wij gebruiken het allebei dan ook al jaren!

Er zijn producten en behandelingen voor zowel vrouwen als mannen dus geen reden om niet te doneren. De tegoedbon is natuurlijk ook een heel mooi cadeau voor iemand anders.

Hoe werkt het?

*Doneer minimaal € 50,- op Stichting Save Ruby’s Life, Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228, Amsterdam

*Stuur via WhatsApp een foto van de bankafschrijving naar dit nummer: +31 6 57265295

*Ontvang een online waardebon van € 25,- geldig bij besteding vanaf € 50,- in de webshop van www.arianeinden.com

Wilde je jezelf toch al trakteren op nieuwe producten of een heerlijke gezichtsbehandeling? Doneer dan nu en profiteer van deze mooie ruil.

Doneren kan rechtstreeks op onze bankrekening:
Stichting Save Ruby’s Life, Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228, Amsterdam

Blijf alsjeblieft DONEREN en DELEN want we hebben het geld hard nodig!

Heel veel DANK voor je hulp. We waarderen het enorm!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.