Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Rapper Extince helpt Ruby

Het is soms even stil maar ondertussen gebeurt er van alles. Niet alleen in de vechtsportwereld maar ook de muziekwereld pakt onze actie op. En het zijn niet de minsten die Ruby willen helpen!

Bekende muzikanten/rappers zijn met iets heel groots bezig om er voor te zorgen dat al het geld dat we nog nodig hebben om Ruby’s operatie op 23 maart mee te kunnen betalen, er dan ook daadwerkelijk zal zijn. Het doet ons heel erg goed te weten dat zoveel mensen zich belangeloos inzetten om haar leven te redden.

Nu heeft ook de mainstream media er lucht van gekregen en staat één van die initiatieven voor Ruby op de LINDA.nl. Hoe cool is dat??

Dank je Extince voor je ongelofelijk grote gebaar dat je hebt gemaakt om te helpen het leven van Ruby te kunnen redden. Dat zullen we nooit vergeten 🙏🙏🙏

Blijf ondertussen alsjeblieft DONEREN en DELEN. Echt alle donaties zijn nog steeds hard nodig en meer dan welkom! Er is nog bijna 40K nodig om de operatie en alle bijkomende onkosten van te kunnen betalen. En ook tijdens haar herstel dat minimaal een jaar zal duren, is er geld nodig. Helaas wordt er bijna niets vergoed. Iedere euro telt!

Doneren kan hier: www.saverubyslife.nl/doneer

Ontzettend bedankt voor al jullie hulp! Dat waarderen we enorm!

2018-02-13 00:06:48 AMSTERDAM – Tekstschrijver en rapper Extince (Peter Kops) wint de Edison Oeuvreprijs tijdens de uitreiking van de Edison POP 2018 prijzen in de Westergasfabriek in Amsterdam. ANP KIPPA PAUL BERGEN
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.