Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling

Dag 5 bij Infusio Frankfurt

Vandaag was een goede dag. Voor iedereen. Alle patiënten hadden een doorbraak en voelden zich stukken beter dan de afgelopen dagen  

Na 2 behoorlijk vervelende dagen met hele hoge koorts en veel pijn gaat het nu een stuk beter  Ruby heeft nadat de koorts was gezakt goed geslapen. Ze loopt vrij ontspannen rond en heeft zelfs niet 1 keer in de rolstoel gezeten! En dat terwijl ze gisteren en eergisteren niet op haar benen kon staan van de pijn en met alles geholpen moest worden. Wat een verschil! 

Haar hongergevoel is ook weer terug wat een ontzettend goed teken is. Gelukkig heb ik voldoende eten bij me want ze heeft in een paar uur al meer gegeten dan de afgelopen 2 dagen bij elkaar 

De artsen zijn blij te zien dat de behandeling aanslaat en dat haar lichaam het goed oppakt. Iedereen zette grote ogen op toen ze vanochtend heel ontspannen de kliniek binnen liep. Ze leven zo oprecht met ons mee. Echt super fijn! 

De reden van de hoge koorts is dat het lichaam nu eindelijk in staat is om goed te detoxen. Dit heeft ze in de afgelopen jaren nooit gekund. Ze heeft door de koorts gigantisch liggen zweten en er is zoveel gif uit haar lichaam gekomen dat haar kussen en lakens vanochtend donkergeel/bruin waren van alle gifstoffen die er uit kwamen Gelukkig komt housekeeping vandaag om alles te verschonen want het is ‘kinda groce’  Een schoon bed met frisse lakens is hard nodig.

Na het laserbed, de thymus injectie en 3 infusen die allemaal probleemloos inliepen mochten we weer naar huis. Ruby en Glenn voelden zich beiden goed genoeg om nog even een (vegan)ijsje te eten bij een cafetaria tegenover het appartement. Het is prachtig weer en fijn om weer eens als vanouds op een terras te zitten. Ze geniet er enorm van want dat is jaren geleden!

Op de foto zie je ons appartement helemaal bovenin rechts. Je kunt nog net het dakterras zien 

Ruby is nu 2 dagen vrij. Maandag worden we om 9.15 uur opgehaald voor week twee.

Fijn weekend! 

Het aquarium. De behandelruimte met 6 lounge chairs waar de meeste infusen worden gegeven.
Het appartementen gebouw Couva. Wij sliepen in het appartement rechts bovenin met groot terras.
Voor het eerst in heel lange tijd gezellig met Glenn een (vegan) ijsje eten buiten op een terras.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.