Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Weekend

Het is weekend 

Eindelijk tijd voor iets anders dan infusen, diagnoses en behandelingen. Na een intensieve week en een zaterdag met kleding wassen en drogen ‘ the Dutch way’ , boodschappen doen en bezoek van mijn ouders die met de auto vanuit Amsterdam naar Frankfurt waren gekomen, nu voor het eerst even relaxen op het balkon. Me time met gemberthee en een goed boek 

Gelukkig is het al de hele week mooi weer en blijft dat zo tot en met woensdag dus kan ik in ieder geval buiten zitten om een beetje mijn zinnen te verzetten 

Met Ruby gaat het boven verwachting goed. Ze was gisteren wel erg moe en heeft bijna de hele dag doorgebracht in bed met Netflix en Game of Thrones. Behalve toen opa en oma er waren en ook @glennmertens even gezellig langs kwam omdat hij zich verveelde  Ze voelt zich eigenlijk wonderbaarlijk goed. Zeker gezien de zware week en alle behandelingen die ze heeft ondergaan. Ze heeft voornamelijk last van hoofdpijn, nekpijn en een opgezette buik. Dit klopt allemaal en is een goed teken volgens de arts. Haar lichaam reageert zoals hij het graag ziet dus ze blijft vol vertrouwen.

Hopelijk kan ze vandaag even mee naar buiten in de rolstoel. Er is een prachtig park dichtbij met een Chineze tuin die ik haar graag wil laten zien. Dan kunnen we onderweg bij 1 van de vele biologische en vegan restaurants iets te eten halen. Daar stikt het hier van en is echt een uitkomst. Wat dat betreft kan het in Nederland nog een stuk beter 

Fijne zondag! 

Opa en oma op bezoek. Ze zijn met de auto van Amstelveen naar Frankfurt gereden om Ruby en mij te ondersteunen
De was drogen op zijn Nederlands. Lekker goedkoop!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.