Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

432 hertz

In alle gesprekken die ik voer met Ruby en heel veel andere (ex) Lyme patiënten valt het me iedere keer weer op hoe zeer je gemoedstoestand invloed heeft op het immuunsysteem en je gezondheid. Je ‘State of Mind’ of gedachten gang, het verhaal dat je jezelf vertelt, is van veel meer invloed op je genezing dan de meeste onder ons zich van bewust zijn.

Alles is energie en vibratie. De wereld waarin wij leven bestaat uit verschillende golflengtes energie en alle organismen zenden vibraties uit die we wel of niet bewust waarnemen maar altijd in ons onderbewustzijn opslaan. Dat onderbewustzijn bepaalt voor 95% ons gedrag. Zodra je je daar bewust van bent kun je zoveel mogelijk alle negatieve energieën en vibraties uit je dagelijkse routine bannen en op die manier je lichaam en immuunsysteem vullen met immuun versterkende energie en vibratie.

Al je gedachten vertalen zich namelijk in vibraties in je lichaam en beïnvloeden zo je immuunsysteem. Je kunt je voorstellen dat negatieve gedachten een andere golflengte hebben dan positieve en dus ook een ander effect op je gezondheid.

Dat is ook de reden dat Infusio Frankfurt van de behandeling en het verblijf in de kliniek een zo positief mogelijke ervaring probeert te maken omdat dit voor een gedachten verandering zorgt bij de patiënt die meestal zwaar getraumatiseerd binnen komt. Het is ongelofelijk belangrijk dat patiënten een positiever verhaal in hun hoofd krijgen en het oude negatieve verhaal loslaten. De wanhopige, hopeloze en zieke stem omdraaien naar een stem die iedere dag vol energie en kracht zegt: ‘Ik ben niet ziek. Ik ben aan het genezen. Ik word beter’.

Om deze gedachten verandering teweeg te brengen kun je van alles doen. Je bent namelijk geen slachtoffer van je gedachten. Jij hebt controle over jouw gedachten. Je kunt ze zelf sturen!

De simpelste manier die helemaal niets kost en je meteen heel veel oplevert is het luisteren naar muziek op 432 hertz. Dit is een frequentie die je positieve energie en kracht geeft en dus je immuunsysteem het beste ondersteunt. Het verandert de energie van je gedachten zonder dat je daarvoor naar therapie hoeft. Gratis en voor niets op Youtube!

Ruby’s grote vriend coach Ralph Smart heeft daar ’toevallig’ deze week een video over gepost die ik graag met jullie deel. Hij legt hierin uit waarom je beter naar muziek met een frequentie van 432 hertz kunt luisteren en onderbouwt dit met wetenschap.

Ook wij hebben steeds vaker rustgevende muziek aan staan omdat het je onbewust in een andere ‘State of Mind’ brengt en dit voelt veel prettiger dan wanneer je naar monotone muziek op de radio luistert. Kan af en toe ook heel leuk zijn maar let er maar eens op wat verschillende soorten muziek met je gemoedstoestand doen en hoe je dat zelf kunt beïnvloeden.

Geen nieuws kijken, de krant niet lezen, social media sluiten, afstand nemen van mensen die negatieve energie uitstralen of je energie kosten…

Sluit je er voor af en focus op de juiste helende energie. Dit zal je ondersteunen in het genezingsproces en de rest van je leven.

Namaste 🙏

*Facebook post 13 februari 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.