Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

NAD – deel 2

NAD – Deel 2

Nadat ik gisteren mijn post had geschreven kwam Ruby de huiskamer in met een verwrongen gezicht. Ze had amper geslapen omdat ze vreselijk had liggen zweten en erge buikkrampen had gehad. Haar t-shirt was zó doorweekt met vies bruin zweet dat bovendien ook nog eens stonk, dat ze het midden in de nacht had verwisseld voor een schoon shirt. Haar buik was helemaal dik en opgezet, alsof ze 4 maanden zwanger was. Duidelijk een reactie op de NAD.

Terwijl ze bij me op schoot zat om even bij te kletsen rende ze ineens naar het toilet. Wat daar gebeurde zal ik verder niet al te veel over uitweiden, maar laat ik het zo zeggen… Na een hoop lawaai kwam ze weer terug met een platte buik 🤣

Dit ging de rest van de dag zo door. Ik denk dat ze zeker 10 keer naar de wc is gerend omdat er weer een golf soep aan kwam. Het luchtte haar wel enorm op. Ze voelde zich aan het einde van de dag een stuk beter en lichter en zag er ook energieker uit. Uiteraard heeft ze de hele dag alleen maar biologische bouillon gedronken en kamille en venkel thee om haar lichaam en darmen een beetje tot rust te laten komen.

Dat NAD sterk ontgiftend werkt is ons wel duidelijk. Zo’n erge detox reactie heeft ze tot nu toe alleen in Frankfurt gehad dus we leefden in de veronderstelling dat er niet meer zo heel veel gif in haar systeem zat. Ook omdat ze super schoon eet en geen medicatie gebruikt. Boy… Were we wrong!! 🙄

Ze is blij dat het nu gebeurt zodat ze met een schoner lichaam naar Frankfurt kan want de ACT zal waarschijnlijk ook een reactie veroorzaken. En hoe schoner haar systeem des te minder bijwerkingen en des te beter iedere behandeling werkt. Liever nu flink detoxen en het hier opvangen dan straks daar en niet van de kliniek en Frankfurt kunnen genieten.

Deze week staan er volgens voorschrift op dinsdag en donderdag nog 2 NAD infusen op het programma. Benieuwd hoe ze daar dan op reageert want zondag reizen we af naar Frankfurt. Of ze er dan na de ACT mee door moet gaan weten we nog niet. Dat hangt af van de test uitslagen bij Infusio.

Bijgevoegde foto had ik zaterdag al genomen tijdens het inlopen van het infuus maar hij past goed bij deze post. Ik vond het wel grappig dat ze met ons ‘Home Made IV System’ naar het toilet ging en het daar aan de leidingen op hing. Waar een praktische opvoeding al niet goed voor is 

Fijne dag! 🍀🍀🍀

*Facebook post 12 februari 2018

 
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.