Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Frankfurt dag 3

Het loopt een beetje anders dan verwacht. Ruby heeft het virus te pakken waar een aantal stafleden bij Infusio ook last van heeft. Het is een behoorlijke (buik)griep met koorts en alles wat daarbij hoort en ze voelt zich dan ook lichtelijk beroerd.

Dat begon gisteravond al en na een nachtje slapen zette het helaas door. We zijn vanochtend vroeg gewoon naar de kliniek gegaan om één en ander te bespreken maar de arts Bijan Boustani zei al meteen dat het geen goed idee was om nu de ACT te doen. Hij had er zelf ook al last van en begreep des te beter hoe slecht Ruby zich voelde. De meesten die het te pakken hadden lagen doodziek thuis en hij wilde voorkomen dat dit vele malen erger zou worden door toch door te zetten en de ACT gewoon te doen.

Voor de ACT moeten er 20 buisje bloed worden afgenomen, dat bloed wordt naar het lab gebracht waar het in een speciale machine wordt behandeld en de cellen zich vermenigvuldigen. Het bloed moet daarom schoon zijn omdat de eventueel aanwezige ziekteverwekkers zich anders ook zullen vermenigvuldigen. Als je dit dan allemaal tegelijk weer terug krijgt in je lichaam kan het een behoorlijke crash veroorzaken. Dat is niet handig als je al niet lekker bent. Dus hebben we samen besloten deze week geen ACT te doen. Het zou hoogstwaarschijnlijk averechts uitpakken en dat is nu zeer onverstandig.

Uit het bloedonderzoek en de scan van gisteren bleek dat ze nog steeds een veel te hoge toxische belasting heeft en dat haar immuunsysteem nog lang niet optimaal functioneert. Daarom gaan we het anders aanpakken. We gaan er eerst voor zorgen dat haar immuunsysteem nog iets beter werkt en dat de toxische belasting vermindert. Dan zal de ACT, die we dan over een maand of 2 gaan doen, een stuk beter werken en zal ze er minder last van hebben.

Vandaag heeft ze daarom in plaats van de ACT op aanraden van de arts Bijan twee infusen gekregen. Een met een natuurlijk antibioticum en één met een mix van natuurlijk/regulier antiviraal middel. Daar knapte ze al een beetje van op gelukkig. Nadat ik nog wat werkoverleg heb gehad zijn we meteen naar het hotel gegaan. Ik zit in de lobby te werken en Ruby ligt in de hotelkamer te slapen. Hopelijk voelt ze zich straks iets beter.

Morgen focussen we dan op een licht rondje detoxen en nog wat meer energie toevoegen. Misschien nog een keer op het laserbed en dan is het plan om donderdag ochtend weer terug naar huis te rijden. Dan thuis verder met energie en detox infusen en weerstand opbouwen voor de ACT ergens in april.

Het is niet zoals gepland maar we zijn het er allemaal over eens dat het onverstandig zou zijn om het toch te doen. Ruby vindt het geen enkel probleem om nog even te wachten. Ze heeft geen haast en voelt dat haar lichaam er nu even niet aan toe is.

Ik ga nu op zoek naar een tankstation want met een lege tank rondrijden gaat zo lastig 

Wordt vervolgd 🙏

Fijne dag allemaal 🍀🍀🍀

Ruby en Ruby 🙂
Dokter Bijan Boustani praat met Ruby over de situatie terwijl ze een infuus met een natuurlijk antibioticum en antiviraal middel krijgt
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.