Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Frankfurt dag 2

Na een lange en vermoeiende ochtend zijn we rond 2 uur eindelijk in onze studio beland waar we de rest van de week logeren. Er zit een keukentje in zodat we zelf kunnen koken. Dat vinden we allebei nog steeds fijner omdat we dan controle hebben over wat we eten. De hele week eten halen is best nog een risico in verband met toevoegingen etc.

Het was leuk om een aantal van de andere patiënten met wie we veel contact hebben weer te zien. Glenn Mertens, zijn zusje Ruby (wat een toeval) en zijn ouders waren er ook. En natuurlijk lieve Alison Pitman met al haar fantastische 150 centimeters.

Na iedereen gedag te hebben gezegd werd er eerst wat bloed afgenomen. Daarna in een aparte kamer aan de GD scan en ook nog even op het laserbed.

Omdat er onder de staf veel zieken zijn, Nadine, Angie, Angela en Caroline zijn er allemaal niet, was het extra druk voor Bijan Boustani die van hot naar her werd gesleurd maar iedereen toch zoveel mogelijk aandacht probeerde te geven wat hem wonderwel altijd weer lukt. Hij blijft de rust zelve. Heel knap!

We hadden niet ontbeten in het hotel en dat merkten we. Ook omdat we allebei niet echt heel goed hadden geslapen en we niets bij ons hadden, werden we het al snel moe, Door de warmte en drukte van alle andere patiënten waarvan sommigen enorm op de babbelstoel zaten, besloten we daarom om even een luchtje te scheppen. Gelukkig was het zonnig en droog zodat we door het park langs de mooie Main konden lopen.

Bij terugkomst waren we eindelijk aan de beurt voor een gesprek met Bijan waarin hij nogmaals uitlegde wat haar de komende dagen te wachten staat. Ruby was daarna lichtelijk gesloopt. Dit kwam mede door de drukte in de kliniek. Het leek wel alsof de behandelingen gratis waren. Het was een komen en gaan van patiënten en hun partners 😉

Vandaag doen we niets meer behalve badderen, in bed hangen, boodschappen doen en eten. Morgenochtend vroeg wordt er veel bloed afgenomen om het ACT extract van te prepareren dat ze dan later in de middag weer toegediend krijgt via het infuus.

Wordt vervolgd!

Fijne dag 🍀🍀🍀

Facebook post 19 februari 2018

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.