Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Glenn

Ruby’s stamcel broertje Glenn Mertens met wie ze samen de behandeling heeft gedaan in augustus 2017. Op weg naar huis van zijn vakantie in Boedapest is hij spontaan langs gegaan bij Infusio om iedereen even gedag te zeggen.

Zoals je kunt horen en zien gaat het super goed met Glenn! Wij zijn enorm blij voor hem, zijn ouders en zusje dat hij weer alles kan doen en dat hij dankzij Infusio Frankfurt weer verder kan gaan met zijn leven 🍀🍀🍀

Glenn zijn verhaal is niet uniek. Er zijn meer patiënten die binnen een jaar na de behandeling (bijna) volledig zijn genezen en hun leven weer hebben kunnen oppakken. Anderen met veel neurologische schade, of andere onderliggende aandoeningen, zoals Ruby, doen er iets langer over, maar ook zij komen er.

Go Glenn! Enjoy your life 🙂

Facebook bericht 24 juli 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.