Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT poging nr.3

Een aantal van jullie wisten het al. We zijn weer terug in Frankfurt voor een aantal dagen behandeling en een 3e poging om de ACT te doen. Vandaag is een nationale feestdag, vraag me niet welke, en is de kliniek gesloten. Even een rustdagje dus waar Ruby eerlijk gezegd hard aan toe was🙏

Het gaat tot nu toe beter dan verwacht, alhoewel Ruby het emotioneel weer erg zwaar vindt en er gisteren behoorlijk door heen zat. Ze was dan ook bijna de kliniek uitgelopen. Gelukkig heb ik haar ervan kunnen overtuigen dat het beter was om te blijven en door te zetten. Wat ze uiteindelijk dan ook braaf heeft gedaan.

Ondanks dat al haar bloedwaarden, behalve een te laag ijzergehalte, er eigenlijk heel goed uitzien, zijn het vooral onderliggende klachten op genetisch niveau die haar nu parten spelen. Waarschijnlijk heeft de bacterie bepaalde genen ‘uitgezet’ waardoor belangrijke processen in haar lichaam niet, of niet meer goed kunnen verlopen. De bacterie doet dit omdat dit voor hem een gunstige omgeving creëert waarin hij kan overleven. Deze mutaties zorgen bij veel lyme patiënten voor erg veel ellende.

Een van die mutaties beïnvloedt haar energiemetabolisme dat daar door niet goed functioneert .Dat betekent dat ze geen energie uit vetten en koolhydraten kan omzetten tot in de cel bruikbare energie voor de mitochondriën. Dat is een belangrijke reden voor haar extreme uitputting.

Een andere oorzaak is een slecht werkend ontgiftingssysteem. Ons lichaam produceert iedere dag afvalstoffen in de vorm van dode cellen die het lichaam moeten verlaten en reststoffen die overblijven nadat bepaalde dagelijkse processen hebben plaatsgevonden. In een gezond systeem worden al deze stoffen via de lever, nieren, huid en longen het lichaam uit gewerkt. Dit staat overigens los van alle giftige stoffen in ons water, voedsel, lucht, schoonheidsproducten en schoonmaakmiddelen die ons lichaam van buitenaf infiltreren en ziek kunnen maken. Deze heeft Ruby tot een minimum weten te elimineren door op alle gebieden alleen maar natuurlijke en biologische producten te gebruiken.

Als het ontgiftingssysteem niet goed functioneert blijven al die stoffen constant in het lichaam circuleren en raakt het ernstig ‘vervuild’. Hier kun je behoorlijk ziek van worden en dat is dan ook wat er met Ruby gebeurt. Na alle genezingsfasen is nu de tijd aangebroken om deze systemen aan te pakken zodat ze weer een grote stap naar een normaal functionerend lichaam kan zetten.

Inzet van de behandeling is nu dan ook om deze systemen weer op gang te krijgen en haar lichaam zoveel mogelijk te reinigen van stoffen die daar niet thuis horen. Dit gaat niet alleen via diverse infusen maar ook door middel van injecties die de cellen moeten openzetten en haar lever activeren tot ontgiften. Je kunt je voorstellen dat dat nogal een reactie veroorzaakt in haar lichaam en dat ze daar last van heeft. In combinatie met de reis naar Frankfurt en het vroege opstaan en naar de kliniek gaan, is dat best even pittig. Maar ze zet dapper door want het is voor een heel goed doel! 😉

Bovendien hebben we een ligbad in het enorm fijne en luxe appartement waar we logeren waar ze iedere dag met speciale zouten een tijd in ligt te weken. Dit ondersteunt het ontgiften en is heerlijk ontspannend. Wij hebben thuis helaas geen ligbad dus ze maakt er extra veel gebruik van 😉

Ze is gelukkig in zeer goede handen bij Infusio Frankfurt en ze wordt ,net als altijd, met veel zorg omringd. Het is deze week erg rustig in de kliniek en ze is de enige die terug komt voor aanvullende behandelingen. Wat dat betreft kon het niet beter aangezien ze ook nog steeds veel moeite heeft met externe prikkels en dat alleen al is een reden om niet in de kliniek te willen zijn. Maar wat moet dat moet en dat begrijpt ze maar al te goed.

Nog 2 dagen te gaan waarvan morgen dan eindelijk de ACT en in ieder geval nog ijzerinfusen om het gebrek aan te vullen. Ook gaat ze weer lekker onder het laserbed dat onder andere helpt tegen zenuwpijn.

So far so good! We houden jullie op de hoogte van de rest van de vorderingen.

Fijne dag! 🙏🍀

Facebook bericht 3 oktober 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.