Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Update voortgang

Na de vorige ‘vrolijke’ post even een update over de afgelopen 2 weken.

*De verwijsbrief van de huisarts voor de neuroloog in het Erasmus is geweigerd. We ontvingen een brief van de neuroloog dat hij de verwijzing annuleerde omdat er niets in de brief stond wat een eventueel vermoeden van een auto immuun encephalitis bevestigde. Dat verbaasde me helemaal niets. De brief van de huisarts was inderdaad erg vaag en stond bovendien vol met feitelijke onjuistheden. Dat is dus een doodlopend spoor.

*Ik heb Ruby’s oude neuroloog gebeld om weer bij haar een afspraak in te plannen, zodat zij haar kan doorverwijzen voor bijvoorbeeld een zittende MRI. Het centrum waar zij werkt heeft jammer genoeg geen contract met Ruby’s zorgverzekeraar, dus heb ik aan de specialist in Duitsland een verwijsbrief gevraagd zodat alles 100% wordt vergoed. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk maar in het geval van dure onderzoeken kan 20% eigen bijdrage nog aardig oplopen en aangezien de stichting bijna leeg is, wil ik dat risico niet nemen. We hebben de verwijzing nog niet ontvangen.

*De uitslag van het urine monster dat in Amerika bij Great Plains Laboratory wordt getest op 40 typen mycotoxines komt over een dag of 10. Dan weten we óf en welke schimmelinfecties haar al die tijd klachten hebben bezorgd.

*Het bloedonderzoek om haar nierfunctie te checken was goed. Volgende week dinsdag heeft ze een afspraak om een MRI van haar buik en bekken te laten maken. Dat moet wel met flink wat diazepam, oordoppen en slaapmasker want anders zal haar lichaam heftig gaan bewegen door het licht en lawaai van het apparaat. Ze mag er met haar voeten eerst in, dus hopelijk zorgt dat er voor dat ze minder last heeft van alle triggers. Ik hoop dat het gaat lukken zodat we eindelijk de oorzaak van haar heftige pijnen voor en tijdens haar menstruatie kunnen vinden. En dat er iets aan gedaan kan worden.

*Ondertussen zijn we bezig om haar lichaam zoveel mogelijk te reinigen van (retro)virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Daarom heeft ze vorige week iedere dag haar darmen gespoeld met een koffie klysma. De 1e dag met alleen gefilterd lauw warm water om het uit te proberen. Dat ging boven verwachting goed. De dagen erna met groene koffie en Keltisch zeezout. Eigenlijk moest ze een uur van tevoren een groot glas water met een eetlepel bitterzout drinken, om ook haar dunne darm te ontgiften en haar galblaas te prikkelen, maar daar reageerde ze erg slecht op. Ze werd binnen een paar minuten misselijk en kreeg enorme hoofdpijn. Dat is uiteraard een teken dat er nog steeds iets goed mis is daar. Ik heb zoals altijd meegedaan om haar te ondersteunen, maar had geen last van het bitterzout. Na de detox week gaat ze in het weekend weer een koffie klysma doen en dan probeert ze het met een halve theelepel bitterzout. Het is belangrijk dat ook haar dunne darm ontgift en dat haar galblaas weer normaal gal kan uitscheiden om vetten te verteren. Parasieten kunnen zich verstoppen in het uitscheidingskanaal van de galblaas waardoor er geen gal in de maag en dunne darm kan stromen.

De klysma’s hebben er voor gezorgd dat er al flink wat ongenode gasten uit haar darmen zijn gespoeld. Ze vond veel leverbotjes (liver flukes), parasieten en ook veel slijm. Ze heeft er uitgebreid in staan roeren en er foto’s van gemaakt maar die zal ik jullie besparen op de vroege ochtend 💩💩💩

Naarmate de week vorderde ging haar ontlasting er beter uit zien en werd het ook makkelijker om het water langer binnen te houden. Ze merkte dat de pijn in haar lichaam en met name haar voetzolen, sterk verminderde. Dit komt doordat de groene koffie de lever stimuleert meer glutathion aan te maken. Een sterke natuurlijke pijnstiller. Aan het einde van de week kon ik haar voeten, die ik jarenlang bijna niet aan kon raken zo gevoelig waren haar voetzolen, masseren zonder dat het pijn deed.

*Na de koffie klysma week is ze afgelopen maandag begonnen met een 5 daags detox programma met speciale supplementen. De 1e dag was zwaar, gisteren ging het al een stuk beter. Ze merkt wel dat ze nog moe is na 6 dagen klysma’s doen maar dat haar lichaam over het geheel wel al iets beter aanvoelt.

In mijn volgende posts zal ik de koffie klysma’s en het detox programma uitgebreid beschrijven. Wat het inhoudt en waarom het belangrijk is dit te doen.

Fijne dag 🍀

Facebook bericht 4 juli 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.