Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Dodelijke tekenbeet

Lyme en co-infecties kunnen dodelijk zijn. Onderschat de kracht van deze bacteriën niet!

Er zijn de laatste tijd diverse artikelen verschenen waarin verhalen werden verteld over mensen, zowel jong als oud, die na een kort of lang ziekbed, overleden ten gevolge van een tekenbeet. Veelal in Amerika maar ook in Nederland!

Deze tragedies komen óf steeds vaker voor óf het wordt vaker erkend door artsen. Wat ook opvalt is dat er meer mensen worden gebeten, meer mensen met Lyme worden geregistreerd en de symptomen heftiger worden. Ook in ons land.

Wordt wakker! Lyme is geen grap. Bescherm jezelf en als je het vermoeden hebt dat je bent gebeten ga dan direct naar de huisarts en eis een bloedonderzoek naar niet alleen Borrelia maar ook Bartonella en Babesia. De co-infectie waar de 50 jarige vader in onderstaand artikel aan is overleden.

Ben je al ziek, wacht dan niet en laat je behandelen. Hoe langer je ziek bent hoe dieper de bacteriën in je systeem kunnen dringen, hoe meer schade ze kunnen veroorzaken en hoe langer en moeizamer het genezingsproces zal zijn. De enige manier om hier van te genezen is om je immuunsysteem te repareren zodat het lichaam zelf alle bacteriën te deur uit kan werken en jou kan beschermen tegen deze vreselijke verlammende en dodelijke aandoening.

Fijne dag! Stay safe 🍀🍀🍀

Facebook bericht 19 mei 2018

http://www.dailymail.co.uk/…/Healthy-father-two-50-dies-fou…

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.