Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Uitslag Elisa urine test

We hebben de uitslag van de Elisa urine test binnen.

Zoals we al hadden verwacht test Ruby positief op 2 ‘mycotoxines’.

De 1e is ‘Ochratoxine A‘, een mycotoxine die wordt uitgestoten door Aspergillus (daar is ie weer!) en Penicillium schimmels die op vochtige plekken in huis voorkomen. Dus zoals bij ons bijvoorbeeld in de badkamer maar ook door lekkages in haar slaapkamer en de huiskamer. Als die er eenmaal zitten dan verspreid de schimmel zich door de lucht en komt op die manier in heel het huis terecht waar het zich hecht aan stof en andere materialen. Daar kom je dus niet meer vanaf. Enige optie is verhuizen en al het meubilair en stoffering hier achter laten.

De 2e is ‘Mycophenolic Acid’ (MPA) dat ook wordt geproduceerd door de Penicillium schimmel. MPA is een immuunsysteem onderdrukker doordat het de proliferatie van B en T lymfocyten remt. Blootstelling aan MPA kan het risico verhogen op opportunistische infecties zoals Clostridia en Candida waar Ruby gedurende afgelopen jaren veel last van heeft gehad. Deze waarde was sterk verhoogd.

Dit is de 3e bevestiging dat ze wel degelijk last heeft van schimmelinfecties. Allemaal niet levensbedreigend maar in combinatie met de rest van haar gezondheidsklachten wel erg vervelend en ondermijnend dus er moet zeker iets aan gedaan worden.

Daar is het medisch team in Duitsland het gelukkig ook mee eens. Zij hebben de uitslag bekeken en in combinatie met al haar symptomen hebben we afgesproken dat we in Augustus 3 dagen terug gaan voor behandeling. We weten nog niet wat ze dan precies gaan doen maar daar zal ik uiteraard weer uitgebreid verslag van doen.

Maar we gaan niet alleen voor behandeling naar Frankfurt. We gaan dan ook de ‘Upright MRI’ laten doen want ook CCI (Cranio Cervicale Instabiliteit) is nog steeds een zeer goede optie als oorzaak voor al haar huidige klachten. Mocht dat het geval zijn dan volgt er een heel ander traject bij andere experts, maar wie dan leeft, dan zorgt.

Allereerst moeten we volgende week nog de buik MRI laten maken, dat is de vorige keer niet gelukt omdat ze zich te slecht voelde. Het ziet er nu naar uit dat haar dat deze keer wel gaat lukken, dus fingers crossed.

Ook zal ik weer met crowdfunding gaan starten omdat we niet genoeg geld meer hebben om de MRI en de behandeling van te kunnen betalen. We gaan zoveel mogelijk kostenbesparend naar Frankfurt door een auto te lenen en Blue die paar dagen bij vrienden onder te brengen, maar het verblijf en de medische kosten zullen toch echt betaald moeten worden. De stichting heeft nog net genoeg middelen voor het hotel en de benzine. Dan is het geld toch echt op. De rest zal ik opnieuw moeten gaan werven waarover later meer.

Fijne dag en tot snel! 🍀

Facebook bericht 19 juli 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.