Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Here we go

✈

De reis ging wonderbaarlijk goed. Het was erg druk op Schiphol en de security check duurde lang. Het vliegtuig zat propvol maar de vlucht ging snel en goed. Op Barcelona Airport stond een aardige meneer klaar die ons met de rolstoel hielp en naar de taxi bracht. We waren gelukkig snel in het appartement.

Toen begon de ellende. Ik was mijn rugzak vergeten met eten en alle papieren voor Ruby’s operatie er in. Ik dacht dat ik hem in de taxi had laten liggen. Bleek dat de Guardia Civil hem had gevonden op het vliegveld en zij hadden naar het ziekenhuis gebeld.

Nadat ik boodschappen had gedaan zodat Ruby iets te eten had ben ik weer terug gegaan naar het vliegveld en heb daar eerst een uur lopen zoeken tot ik eindelijk het kantoor van de GC had gevonden en mijn tas terug had.Nu zijn we naar een ander appartement aan het zoeken omdat deze totaal niet voldoet aan de beschrijving of de corona hygiëne maatregelen.

Het appartement is niet rolstoel toegankelijk, zoals beloofd. De bedden zijn oud en hard, er is geen stop dus Ruby kan niet in bad, het is stoffig, vies, en erg gehorig. Ruby heeft de nacht doorgebracht op een 2-zitter en is compleet gebroken. Vanaf morgen gaat ze 3 zware dagen tegemoet met veel onderzoeken en gesprekken. Dat gaat zo niet lukken. Ik zit te wachten op een telefoontje van het verhuurbedrijf waar ik heb geklaagd hoe we dit gaan oplossen. Amy de assistente van dr Gilete helpt ons ook. Hopelijk vinden we vandaag iets anders.

Tot snel ❤

Facebook post 29 juni 2020

246246118 opmerkingen8 keer gedeeldLeukOpmerking plaatsenDelen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.