Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Bedankt!

Wij willen iedereen die ons helpt op wat voor manier dan ook, door onze crowdfunding te delen, te doneren of zelf actie te ondernemen om nog meer geld op te halen voor Ruby’s operaties, ENORM BEDANKEN!

Het is echt hartverwarmend dat zo ontzettend veel mensen die wij niet kennen ons ondersteunen. Het geeft Ruby en mij de kracht en energie om door te blijven gaan en erop te vertrouwen dat het, ondanks alle tegenslag van de afgelopen 12 jaar, uiteindelijk goed zal komen.

Dank ook voor alle lieve berichten die we ontvangen via email en sociale media. We proberen zoveel mogelijk iedereen persoonlijk te bedanken maar dat lukt helaas niet altijd. Dus bij deze… ook jij BEDANKT!!

We zullen hier en op onze Instagram en Facebook pagina updates delen.

Ruby en Rolien <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.