Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Fotoshoot Erik Buis

Afgelopen zaterdag had de allerliefste fotograaf Erik Buis, op eigen initiatief een fotoshoot georganiseerd. Hij heeft de hele dag, geheel belangeloos, modellen van een castingbureau gefotografeerd. Er hadden zich 23 mensen aangemeld en het was dan ook enorm aanpoten voor Erik en de twee visagisten, Estefania ter Heerdt en Danique Esmee Clement. Maar het reslutaat mag er zijn!

Enorm bedankt voor jullie inzet. We waarderen het heel erg 🙏Dit fantastische initiatief heeft niet alleen prachtige foto’s en heel veel blije mensen opgeleverd, maar ook €680,- bestemd voor de stichting en Ruby’s operaties in Amerika.

Ontzetttend bedankt Erik Buis, Estefania en Danique voor jullie bijdrage en harde werken!

De stand is nu €110.317,- 🍀🍀🍀

We kruipen langzaam naar de finish lijn en hebben gelukkig nog even voordat we naar Amerika afreizen en Ruby eindelijk, na 13 jaar vechten voor erkenning, diagnose en behandeling, geopereerd zal worden.

Dank aan iedereen die ons blijft steunen, de CF blijft delen en natuurlijk ook voor al jullie donaties. Dat maakt ons niet alleen heel blij maar geeft ons ook hoop en kracht om door te blijven gaan ❤

Wil je Ruby ook helpen? Dat kan met een donatie via onze website of door een rechtstreekse storting op: Stichting Save Ruby’s Life, Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228

Heel veel DANK 🙏<3 🙏

Facebook bericht 28 januari 2021

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.