Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling

Dag 2 Infusio Frankfurt

Na een goede en lange (!) nacht slapen op een heerlijk zacht bed in ons nieuwe appartement is Ruby vanochtend begonnen met een rustgevende cranio sacraal behandeling. Daar kwam ze helemaal rozig en ontspannen vandaan. Daarna de Global Diagnostics test en de 10 pass ozone.

Ze is nog steeds optimistisch maar erg moe en voelt dat er van alles in haar lichaam en voora darmen gebeurt. Ook gaat haar temperatuur op en neer en heeft ze last van zweetaanvallen en hoofdpijn.

Uit een 1e bloedonderzoek bleek dat ze gigantisch veel allergieën heeft en de arts vond zeer opmerkelijk. Dus dat wordt nu het focuspunt om haar daar zoveel mogelijk bij te helpen en ondersteunen. Afhankelijk van de rest van de test uitslagen krijgt ze een op haar situatie aangepast behandelplan.

Update…
De 10 pass ozone was teveel voor Ruby. Na 7 keer werd ze beroerd en dreigde flauw te vallen dus zijn ze er mee gestopt. Bloeddruk en hartslag gecheckt en die waren beide veel te hoog dus toen werd er besloten om even te wachten met wat er nog moest gebeuren. Heel fijn want sommige artsen duwen dan gewoon door onder het mom van niet aanstellen. De arts, Bijan Boustani, legde uit dat hij juist wil voorkomen dat patiënten flauwvallen omdat dat een zware dreun voor het immuunsysteem is met extra hoge adrenaline waardes die dan weer moeten zakken. Dat schiet allemaal niet op.

Nadat ze even met rust gelaten was ging het weer beter en kreeg ze een infuus met B12, calcium en nog wat dingen maar ook dat ging niet goed dus ook daar mee gestopt. Nog wel de thymus injectie en wat supplementen mee naar huis waaronder vloeibare Q10 voor meer energie, een anti-allergeen middel en iets om te slapen. Van helemaal niets slikken naar nu al 5 dingen per dag met de zeoliet om te helpen bij het detoxen.

Het was trouwens een stuk onrustiger in de kliniek dan gisteren. Phil Batiade en Daniel Beyer, de eigenaren liepen allebei rond en dat zorgde voor iets meer stress bij het personeel. Hoop dat het morgen weer iets rustiger is.

Ruby heeft gegeten en gaat slapen. Ik ga even met de moeder van Glenn, @monicamertens wat boodschapjes doen 🙏

Fijne avond 💚💚💚

Ruby in de afgesloten ruimte waar de infusen worden gegeven.
Ruby naast Glenn die de 10pass ozonbehandeling ondergaat.
Ruby eet een appeltje terwijl ze wacht op haar beurt.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.