Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling

Eerste dag Infusio Frankfurt 😷

Het is prachtig weer. We zijn om 9 uur opgehaald en naar de kliniek gereden in een mooie bus. Samen met Annika van 19, haar moeder en oma uit Zweden. Ruby had natuurlijk amper geslapen maar dat mocht de pret niet drukken. Ze was er meer dan klaar voor. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we eerst een rondleiding en uitleg. Annika is ernstig ziek en mag alleen in een kamer liggen zonder muziekje. Ruby ligt op een bed naast Caris en Adam met prachtig uitzicht op de rivier.

Ze hebben bloed afgenomen om een aantal dingen te checken en nu krijgt ze haar 1e infuus met dioxychloride. Een sterk natuurlijk antibioticum. Daarna kwam Bijan de arts om vragen te stellen en de uitslag van het bloedonderzoek te bespreken. Plan is om eerst aan Ruby’s totale uitputting en leaky gut te werken en te kijken hoe ze daarop reageert. Ook heeft ze wat witte pilletjes gekregen die haar pijn en spasmen moeten verzachten.

Verder vandaag doen ze ook de Global Diagnostics test en zullen er nog meer infusen volgen. Ondertussen heeft ze een kopje brandnetelthee, groen sapje en pompoensoep gekregen. En is Glenn gearriveerd. Een jongen van 18 wiens moeder contact met mij had opgenomen nadat ze onze crowdfunding had gezien. Hij ligt nu gezellig naast Ruby.

Ik heb een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen en ga nu mijn soepje eten 😀😎

So far so good! 🍀🍀🍀

Het busje van Infusio
Wachten op wat komen gaat….
Eerst werd er bloed afgenomen door de arts Bijan Boustani om een aantal waarden te checken.
Het eerste infuus. Een lage dosis dioxychloride, een natuurlijk antibioticum.
Ruby met Karis en Adam, twee Engelse Lyme patiënten.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.