Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling

Dag 3 Infusio Frankfurt 🍀

Toen Ruby vandaag wakker werd was ze er niet zo goed aan toe. Hoge hartslag en hartkloppingen waardoor ze erg veel druk voelde op haar borst. Dat samen veroorzaakte erge benauwdheid die vaak over slaat in paniek. Aangezien we dat al vaker hebben meegemaakt raak ik daar niet van in de stress en blijf meestal even bij haar zitten tot ze iets rustiger is. Ze voelde zich zo slecht dat ze even een kleine inzinking had en moest huilen. Ze had veel moeite met aankleden en weggaan. Ondanks dat is ze toch meegegaan en eenmaal in de kliniek ging het een stuk beter omdat Bijan de arts, haar meteen gerust kon stellen door uit te leggen waarom haar lichaam zo reageerde en dat dat heel normaal was. Hij zou haar iets geven om haar te kalmeren. Dat werkte vrij snel waardoor ze rustiger werd.

Gelukkig mocht ze apart liggen in de massage kamer die vrij was. Dat is beter omdat haar hersenen alle drukte en gedoe in de algemene ruimte niet kunnen verwerken en dat kost haar enorm veel energie. Glenn ligt daardoor wel alleen maar die heeft daar niet zo heel veel problemen mee en vermaakt zich wel. Zijn moeder Monica was ook mee vandaag en zij houdt hem nu gezelschap.

Bijan nam ook een nieuwe uitslag mee. Ruby’s ferritine gehalte is veel te laag dus hij ging haar deze en volgende week een hoge dosis snel opneembare ijzeroplossing geven. Dit zal haar zeker helpen met de algehele uitputting. Natuurlijk wisten we dit al en heeft ze in het verleden ook ijzer pillen en drankjes gebruikt. IJzer suppletie werkt niet volgens hem omdat je lichaam het niet kan afbreken en omzetten. Vloeibare ijzer gaat wel iets makkelijker maar je krijgt nooit zoveel binnen als via het infuus. De dosis die ze nu krijgt toegediend is goed genoeg voor 1 – 5 jaar! Het is dus een super ijzer boost!

Ze zou vandaag in het lymfedrainage pak moeten maar nadat ze dat even had geprobeerd zei ze al snel dat dat niet goed voelde. Het is een soort marsmannetjes pak waar je met je benen tot aan je borst in gaat en dan pompt het zich op. Daardoor komt het strakker rond je lichaam te zitten en activeert het je lymfesysteem. Dit systeem is belangrijk om goed te kunnen detoxen. De druk op haar buik was te groot waardoor ze nog benauwder werd dus dat ging nu niet. Dat probeert ze dan een andere keer wanneer ze niet zo benauwd is.

Verder kreeg ze vandaag weer een hogere dosis dioxychloride, het natuurlijke antibioticum, daarna een mengsel met ? (ben ik vergeten op te schrijven), toen de hoog gedoseerde ijzeroplossing en als laatste iets om haar lever te ondersteunen. Met de melding van Bijan dat ze zich vanavond goed beroerd zou kunnen gaan voelen. Dat je dat meer even weet. Toen kwam Nadine de uitslag van de Global Diagnostics Scan vertellen wat erg interessant was. Daarna natuurlijk nog de thymus injectie en zelfs nog een kwartier op het laserbed. Ondertussen was het alweer 15:00 uur en tijd om naar huis te gaan. Bij thuiskomst hebben we nog even met Glenn en zijn moeder op het dakterras na gekletst, iets wat ze eerder niet kon omdat ze zich veel te slecht voelde. Daarna nog een restant pasta van gisteravond gegeten en toen naar bed. Nu slaapt ze.

Al met al best een goede dag met veel behandelingen en uitleg. We beginnen een beetje in de flow te raken en het vertrouwen in de artsen en de behandeling wordt steeds groter. Nu we iedereen iets beter leren kennen krijgen we steeds meer een gevoel van thuis komen. De kennis en kunde is hier echt heel groot en de openheid waarmee ze iedereen tegemoet treden en behandelen hart-verwarmend 🙏

Nu ga ik nog even wat boodschappen doen en dan lekker op het dakterras mijn boek lezen. Het is hier super mooi weer en daar wil ik als het kan nog even van genieten! 🍀

Fijne avond 💚💚💚

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.