Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Thuis

Eerste dag weer thuis 🍀🍀🍀

Nadat we vrijdagavond laat thuis waren gekomen en zaterdag en zondag moesten bijkomen, opruimen en wassen wilde Ruby vandaag met me mee om onze instagram prijs op te halen bij UPS in Amsterdam West. Voor de meeste mensen heel normaal maar voor mij echt een wereld van verschil met hoe het ruim 2 weken geleden was. Tot vlak voor het vertrek kon ze maandenlang helemaal niets en lag ze het grootste deel van de dag in haar bed met de gordijnen dicht omdat ze totaal niet tegen wat voor prikkels dan ook kon. Ik moest bijna alles voor haar doen en was daardoor 24/7 aan huis gebonden en met haar bezig. Dat ze nu vrolijk is en zelf zegt dat ze naar buiten wil en dit ook kan zonder rolstoel. Het is een wonder! Echt! 🙏🍀

Een ander groot probleem tot 2 weken geleden was de extreme slapeloosheid. Al bijna 9 jaar kon Ruby niet slapen. Niet inslapen en niet doorslapen. Niets hielp. Geen enkel slaapmiddel, inslaper, spierontspanner of verslapper werkte. Zowel regulier als homeopathisch. Ook het onderzoek in de slaapkliniek zette geen zoden aan de dijk. Dat was echt een drama want chronisch slaapgebrek put je compleet uit en maakt je depressief. Ook kreeg ze daardoor veel meer en heftiger pijnklachten.

Dat probleem is nu opgelost. In de korte tijd dat ze in Duitsland is behandeld is haar normale slaapritme weer terug gekomen. Ze gaat nu rond 22.00 uur naar bed en valt een half uurtje later zonder problemen in slaap en slaapt vervolgens door tot de volgende ochtend 8 uur.

Dat op zich is al zo’n ongelooflijk groot cadeau! Alleen daardoor voelt ze zich al zo veel beter 😀

Ze heeft meer energie en meer honger omdat ze nu weer een normaal dag en nacht ritme heeft. Omdat ze meer eet is ze al 2 kilo aangekomen. Wat echt geweldig is want op het dieptepunt was zij 10 kilo afgevallen door de pijn, stress en ellende. Hierdoor voelt ze zich ook sterker en heeft ze meer energie om dingen te doen.

Al dit moois is nog maar het begin van wat er allemaal nog komen gaat! Het zal niet altijd van een leien dakje gaan want ze zal heus nog slechte dagen en misschien ook weken hebben. Maar er is een heel duidelijke verandering en er zit absoluut een stijgende lijn in. En dat is voor ons het belangrijkst! 💪😊🙏

Fijne dag nog! 💚💚💚

 
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Thuis

 1. Beste allen
  Ook ik en mijn dochter zitten in hetzelfde schuitje , zelf al heel lang.
  het is leven maar ook geen leven hebben ,zelf de kleinkinderen kunnen niet komen logeren ,dit verhaal sprak me zo aan , Ik weet wat het is, Zelf met de geaccrediteerd lab. en een gevalideerde LTT test krijg ik geen AB meer , Dat zijn de richtlijnen he.
  Onbegrip,ook zelfs familiair, Moet deze ziekte net als HIV door Princes Diana aan het licht brengen voordat er iets meer openbaar komt ????

  • Beste Jaap,

   Wat een vreselijke situatie zitten jullie in. Dat spijt me heel erg. Wij weten jammer genoeg heel goed hoe dat voelt. Wij hebben zelf 8 jaar lang ook zo geleefd. Door de behandeling bij Infusio ziet het er hier al heel anders uit. Er schijnt weer licht aan het eind van de tunnel.

   Geef het niet op! Er zijn andere opties behalve antibiotica die je blijvend kunnen genezen.

   Als je daar meer over wilt weten kun je me mailen: info@saverubyslife.nl

   Heel veel kracht en sterkte gewenst!

   Liefs,
   Rolien en Ruby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.