Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling week 2

Vijfde en laatste dag bij Infusio Frankfurt 🍀 🍀 🍀

Het was gisteren een hele drukke dag en we waren pas rond achten weer thuis. Toen moest ik eerst nog eten halen en toen had ik geen zin meer om nog te posten. Vandaar deze keer 1 dagje later 😊

Ruby had gisteren al minder last van haar rug en kon dus zelf lopen. De wondjes zijn erg klein en zien er mooi uit. Ze helen goed dus mocht het verband eraf en kon ze ook weer douchen.

In de kliniek werd ze voor de laatste keer getest met behulp van de Global Diagnostics scan. Daarna nog 2 infusen ter ondersteuning van de stamcellen en nog 1x de hoog gedoseerde ijzer oplossing. Ze reageert daar heel goed op dus die kreeg ze nog een keer. Ze had er allemaal niet zoveel zin meer in. Na 10 dagen is ze een beetje ‘infuusmoe’ geworden 😉

Toen kwam de arts Bijan met een tas met daarin een map met haar gegevens en test uitslagen. Hij had er ook een brief bij gedaan voor de zorgverzekeraar waarmee een andere Nederlandse patiënte een gedeelte van de behandeling vergoed heeft gekregen. Ik ga daar volgende week achteraan want als dat in Ruby’s geval ook zo is en de behandeling wordt daardoor goedkoper dan opent dit wellicht de deur voor meer Lyme patiënten. Mochten wij inderdaad geld terug krijgen dan gaat dat terug naar de stichting en kan ik daar mee ook andere jonge lyme patiënten ondersteunen. Maar dat terzijde.

Uit alle testen bleek dat Ruby in de afgelopen 2 weken lichamelijk grote sprongen heeft gemaakt. Dat merkten en zagen we al maar nu was er ook het wetenschappelijke bewijs. Haar ontstekingswaardes zijn sterk verlaagd. Sommige organen die ontstoken waren zijn dat nu niet meer. Het aantal allergieën is gedaald. Haar hormonale systeem was tot rust gekomen en functioneerde al beter en ga zo maar door. Bijan had een uitgebreid verslag bijgevoegd en ook zijn advies voor de komende 3 maanden en wat supplementen die ze voorlopig moet blijven nemen ter ondersteuning. Dat staat niet in vergelijking met wat ze normaal gesproken slikte.

Ook vertelde hij dat ze nu voor haar leven lang een partner is van Infusio en dat ze haar altijd zullen blijven ondersteunen en begeleiden en dat alle supplementen, medicatie en testen die ze vanaf nu nog nodig heeft gratis zijn. Dit hoort allemaal bij het pakket en het protocol. FANTASTISCH! Wat een geweldige service. De patiënt staat voorop. Zo zou het overal moeten zijn. Heel erg fijn 🙏🙏🙏

Na heel veel knuffels en tranen bij het afscheid nemen van alle andere patiënten en personeel werden we voor de laatste keer door Bogdan naar het appartement gebracht. Snel de rest inpakken en naar beneden sjouwen en naar huis.

De afgelopen 2 weken waren super intens en ‘life changing’. Op heel veel niveaus. We hebben ongelooflijk lieve en warme mensen leren kennen. Niet alleen sommige andere patiënten waarmee Ruby nu een band voor het leven heeft zoals lieve coole @glennmertens en zijn moeder maar ook de artsen en verpleegkundigen. Het was 1 groot warm bad van begrip, liefde en warmte, uitstekende zorg en medische kennis (die is echt ongekend!!), mooie rustgevende omgeving en het heerlijke Frankfurt en haar Bergenstrasse waar je bij zowat ieder restaurant vegan kan eten (halloooo Amsterdam?!).

Dit is een tijd die we nooit meer zullen vergeten. Op 30 augustus is Ruby opnieuw geboren. En ik was daar voor de 2e keer bij. Dat is iets heel speciaals en zal ze voor de rest van haar leven altijd bij zich dragen. Wij zijn iedereen bij Infusio die daar aan heeft bijgedragen en al diegenen die er voor gezorgd hebben dat Ruby deze indrukwekkende reis mocht maken, eeuwig dankbaar! Ze heeft nog een lange weg voor de boeg naar volledige genezing maar ze zit vol kracht en energie. Op de terugweg in de auto zei ze dat ze in de afgelopen 2 weken haar zin in het leven weer heeft teruggevonden. Dat was ze helemaal kwijt geraakt. Een mooier cadeau had Infusio ons niet kunnen geven.

Dank dank dank! 💚🙏💚🙏💚🙏💚

Ons allerlaatste groentensapje gemaakt door de allerliefste Laura.
Naar huis met een grote tas met Ruby’s medische gegevens en testuitslagen van de afgelopen 2 weken, advies en supplementen.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.