Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Infusio

Ik lees in alle Lyme groepen op Facebook iedere keer weer dat mensen blijven praten over welke co-infecties ze hebben en wat ze daar allemaal al aan hebben gedaan en wat wel of niet werkt. Vaak denk ik dan, zal ik reageren, maar doe het toch niet om een lange welles/nietes discussie te voorkomen.

De meeste Lyme patiënten zijn zo gefocust op hun klachten en de bestrijding van alle symptomen dat ze vergeten dat er onder al die ellende een heel andere oorzaak zit. Namelijk een slecht of niet functionerend immuunsysteem. Dat is de reden dat Borrelia heeft toe kunnen slaan. Als dat goed had gewerkt hadden de bacteriën geen kans gekregen en was je niet ziek geworden. Dus wat je moet behandelen en genezen is het kapotte immuunsysteem. Als dat goed werkt dan kan het lichaam alle virussen en bacteriën die daar niet in thuis horen, zelf aanpakken.

Alle andere behandelingen zoals antibiotica kuren behoren tot symptoombestrijding en zullen je dus eeuwig ziek houden omdat je de oorzaak, een kapot immuunsysteem, daarmee niet aanpakt. Dat geneest niet door één of meerdere antibiotica kuren. Sterker nog. Deze zullen je zieker maken want antibiotica doden niet alleen de ziekmakende bacteriën in je lichaam maar ook de gezonde bacteriën. Dus je krijgt er een probleem bij. Zeker als je langdurig antibiotica gebruikt is dit een groot probleem. Dan heb ik het nog niet eens over resistentie die ontstaat wat je voor de rest van je leven met een groot probleem opzadelt!

Wij hebben ons ook een tijdje laten verleiden tot symptoombestrijding. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat Ruby zieker en zieker werd. Toen we begrepen dat je een niveau dieper het lichaam in moest, om van alle chronische ellende en schade te kunnen genezen kwamen we bij Infusio terecht.

Misschien wel de belangrijkste reden waarom wij naar Infusio Frankfurt zijn gegaan is vanwege de arts en oprichter Phil Batiade. Hij begrijpt als geen ander wat de chronische ziekte van Lyme (hij noemt het liever tekenbeetziekte) en de gevolgen hiervan op alle vlakken in het leven van de patiënt veroorzaakt. Het protocol dat hij heeft ontwikkeld is naar mijn idee de enige manier om chronisch degeneratieve aandoeningen zoals Lyme te kunnen genezen.

Phil heeft bijna 20 jaar ervaring met het behandelen van chronisch zieke patiënten en is op dit pad gekomen doordat een goede vriend met Lupus bij hem kwam voor hulp. Toen hij hem met zijn nieuwe behandeling had genezen is hij daar mee verder gegaan. Het heeft hem uiteindelijk 7 jaar onderzoek en experimenteren gekost om tot het huidige protocol te komen waarmee al honderden chronisch zieke mensen zijn genezen.

In deze video legt hij zelf zijn standpunt uit en hoe het protocol in elkaar zit. Heel leerzaam en zeer de moeite waard!

Deel dit bericht met mensen die ook gevangen zitten in een chronisch ziek lichaam en de diagnose Lyme, MS, Lupus, ME/CVS of Fybromialgie hebben gekregen. Hopelijk zien zij na het bekijken dan ook weer wat licht aan het einde van de tunnel!

Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.