Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Iris

Het gaat nog steeds zoals het gaat met Ruby. Slechte dagen zijn minder slecht. Goede dagen steeds beter. De afgelopen paar dagen was ze weer extreem moe en heeft ze enorm veel geslapen. Ook overdag. Waarschijnlijk komt dit door haar menstruatie in combinatie met de stamceldeling die om de 8 à 10 dagen plaatsvindt en erg veel energie kost. Vooral omdat dat gepaard gaat met ontstekingsreacties en sommige klachten dan erger worden of ineens de kop op steken. Dit hoort allemaal bij het genezingsproces en maakt haar niet angstig of onzeker, dus ze laat het gewoon gebeuren.

Op alle andere ‘goede’ dagen kan ze al een uur non stop stevig doorwandelen. Dan lopen we naar plekken in het sportpark/ natuurgebied achter ons huis waar ze al jaren niet meer is geweest. Soms op slechts 5 minuten loopafstand. Dan realiseer ik me iedere keer weer hoeveel ze heeft gemist in de afgelopen jaren. Ze kijkt haar ogen uit omdat ze allemaal nieuwe dingen ziet en ze geniet van al die indrukken. Haar wereld wordt langzaam weer groter en dat geeft weer kracht en energie om door te gaan.

Ondanks dat ik niet actief aan het werven ben, wat ik binnenkort wel weer ga doen want ik heb hier heel veel bijzondere spullen liggen die zijn gesigneerd door topsporters en artiesten, wordt er nog regelmatig gedoneerd. Soms kleine bedragen en soms ook groter zoals de ruim 200 euro die een kerkgemeenschap uit Amsterdam op de rekening van de stichting heeft gestort. Waarvoor heel hartelijk dank! Super fijn dat jullie aan Ruby blijven denken. Heel erg lief 🙏🙏🙏

Een vriendinnetje van Ruby is ook met een crowdfunding gestart. Ze hebben elkaar leren kennen in de Lyme Teek Care groep hier op Facebook en sindsdien contact gehouden. Iris zit in het zelfde schuitje als Ruby en is van een actieve jonge vrouw die op zichzelf woonde en voor haar modellenwerk vaak naar het buitenland reisde, veranderd in een hulpeloos plantje dat hele dagen in bed ligt en fulltime zorg nodig heeft. Haar familie is ten einde raad. Ze hebben al veel geprobeerd maar niets heeft geholpen. Ook Iris heeft onze actie en behandeling op de voet gevolgd en wil graag naar Infusio om beter te worden maar ook zij heeft het geld niet.

Kunnen jullie haar alsjeblieft helpen door haar actie zoveel mogelijk te delen en natuurlijk ook te doneren. Al is het maar een klein bedrag. Alle beetjes helpen! Stort je donatie liever rechtstreeks op de bankrekening zodat er geen kosten afgaan voor de doneer pagina. Dan is ze eerder bij haar einddoel en kan ze zo snel mogelijk naar Duitsland om aan de behandeling te beginnen. Dat is hard nodig want het gaat niet goed met haar.

Wij hebben natuurlijk al een bijdrage geleverd want wij gunnen Iris ook een gezond en pijnvrij leven!

Hartelijk dank!

Fijne dag 🍀🍀🍀

*Blog van 17 november 2017. Iris heeft ondertussen het volledige bedrag opgehaald en gaat in maart naar Infusio.

www.doneeractie.nl/stem-cells-for-iris/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.