Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Intolerantietest

Als voedingsdeskundige ben ik natuurlijk altijd bezig met het zoeken naar het op dit moment meest bruikbare eetplan voor Ruby en alle andere patiënten waar ik contact mee heb. Dat is niet altijd even makkelijk omdat er door de behandeling bij Infusio dagelijks veranderingen plaatsvinden die zich vaak vertalen in spijsverteringsproblematiek zoals intoleranties, allergieën, misselijkheid en darmkrampen maar ook hoofdpijn, brainfog en wazigheid kunnen hier mee te maken hebben.

Om deze klachten zoveel mogelijk tot een minimum te beperken door middel van de juiste voeding en supplementen zou je eigenlijk wekelijks bepaalde waardes moeten testen. Dit kan via het bloed of de Global Diagnostics zoals tijdens de behandeling meermalen gebeurd. Maar als je eenmaal thuis bent is dat een stuk lastiger. Huisartsen werken vaak niet mee bij het aanvragen van bloedonderzoek en een GD test kun je wel laten doen maar is vrij kostbaar.

Gelukkig zijn er ook andere methodes zoals zelf testen via de ontlasting en, nog veel makkelijker en minder invasief, een haartest. Ons haar slaat veel informatie op waaronder hoeveel en welke mineralen, vitaminen en zware metalen er zich in jouw lichaam bevinden. Zo kun je zien aan welke stoffen je een gebrek of overschot hebt. Met behulp van die gegevens kun je je voeding en suppletiegebruik aanpassen. Ook eventuele intoleranties zie je terug in je haar. Er is veel wetenschappelijk bewijs dat deze test ondersteunt. De resultaten zijn dan ook zeer betrouwbaar en worden wereldwijd steeds vaker gebruikt.

Omdat Ruby op het moment ook weer erg met haar darmen, misselijkheid en allergieën rommelt, en ik al bezig was om haar dieet aan te passen, was ik blij verrast met de aanbieding voor een voedselintolerantie haartest die ik tegenkwam op Groupon. Deze test kost vandaag geen €70,- maar slechts €29,99! Zeer de moeite waard dus. Vooral omdat je er de deur niet voor uit hoeft en je de uitslag via email krijgt opgestuurd.

Het enige dat je moet doen is de voucher aanschaffen via Groupon. Vervolgens met je codes online de test aanvragen en dan 3 à 4 haren opsturen naar het bedrijf waarna je na ongeveer 7 dagen de uitslag met een daarbij passend advies krijgt.

Wat wordt er getest?
300 van de meest voorkomende etenswaren zoals tarwe, zuivel en vlees;
300 non-food producten, incl. chemicaliën die gebruikt worden in de verwerking van eten, dierlijke haren en pollen;
80 voedingsstoffen die je nodig hebt om je lichaam gezond te houden.

Wij hebben de test aangevraagd om de huidige stand van zaken te checken en daar op in te kunnen springen door haar voeding eventueel aan te passen. Allergieën en intoleranties kosten het lichaam veel energie dus als we deze reacties tot een minimum kunnen beperken houdt ze meer energie over voor het genezingsproces en andere zaken, zoals buiten wandelen.

De test kun je natuurlijk ook doen als je niet ziek bent of als je vermoed dat je last hebt van een voedselintolerantie. Mocht je daarna nog extra hulp nodig hebben en je komt er niet uit met live chat op de testpagina kun je mij altijd een pm sturen.

Geen zorg als je geen lid bent van Groupon. Op de website van testuwintolerantie staat ook een BlackFriday aanbieding 

Succes en fijne dag! 🍀🍀🍀

*Blog van 24 november 2017

Testuwintolerantie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.