Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

SVF

Omdat ik hier en daar discussies lees over de toepassing en veiligheid van SVF, deel ik deze post met jullie. Voor iedereen die zich aan het inlezen is in de stamceltoepassingen. Maar ook voor diegenen die omringd zijn door mensen die van mening zijn dat dit gevaarlijk zou zijn en dat het niet werkt. Onderstaand artikel is zeer betrouwbaar en verhelderend.

Een ‘onafhankelijke’ zeer recente publicatie over de werking en veiligheid van SVF (Stromal Vascular Fraction) dat bij Infusio Frankfurt gebruikt wordt ter genezing van het immuunsysteem en alle opgelopen schade. Ook de diverse neurologische problemen. Het is misschien een beetje ingewikkeld stuk maar het onderschrijft alles wat de arts en oprichter van Infusio in al zijn video’s en brochures vertelt.

In deze studie zijn 676 patiënten gevolgd die lijden aan diverse aandoeningen, waaronder ook chronisch degeneratieve ziekten zoals Lyme, MS en Lupus en zijn behandeld met SVF. De SVF werd verkregen door middel van mini liposuctie, zoals ook in Frankfurt gebeurd, en dit wordt beschreven als licht invasief met zeer weinig bijwerkingen. De hele procedure wordt als zeer veilig bestempeld.

Dat er gifstoffen in SVF zouden zitten omdat je lichaam gifstoffen opslaat in vetmassa en je het daarom niet moet doen, is met dit artikel hopelijk uit de wereld geholpen. Het vetweefsel wordt namelijk gescheiden van alle andere stoffen die daarna worden gereinigd en in een andere oplossing worden gebracht waarna ze samen terug druppelen in het lichaam via een infuus.

Als je zelf wilt googelen op de werking en veiligheid van SVF gebruik dan zoektermen als: peer review articles on SVF healing neurological diseases. Dan krijg je pagina’s vol met medische peer reviewed artikelen die over dit onderwerp praten.

Veel leesplezier! 🙂

*Blog 1 december 2017

Safety Analysis of Autologues Stem Cell Therapy

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.