Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Genezing

De reis die Ruby maakt sinds haar bezoek aan Infusio Frankfurt is heel bijzonder. Niet altijd even makkelijk maar iedere dag ontdekt ze weer iets nieuws. Een klacht erbij, een klacht die vermindert of zelfs geheel is verdwenen. Terwijl ze nu bijna niets slikt of doet om dit te veroorzaken. Ze merkt heel duidelijk dat de stamcellen bezig zijn en dat is een aparte gewaarwording.

Zo zag ze gisteren ineens dat een grote knobbel in haar linkerpols gewricht, die daar alweer bijna 10 jaar zat en waarvoor ze al bij diverse fysiotherapeuten was geweest en tijden lang een brace heeft gedragen om de boel te fixeren, bijna helemaal weg is! De knobbel was zo groot als een bonk (grote knikker) en deed pijn omdat hij tussen haar pezen zat waardoor ze haar hand niet kon flexen. Diverse specialisten hadden al gezegd dat het operatief verwijderd moest worden omdat het waarschijnlijk een vergroeiing was.

Ook de verpleegkundige bij Infusio aan wie we het hadden laten zien vermoedde dat een operatie de beste optie was. Gelukkig hoeft dat allemaal niet meer. Haar lichaam heeft het in de afgelopen 3 maanden zelf opgelost. Of dat nou door het protocol of de SVF komt…we weten het niet. Feit is dat de knobbel zo goed als geheel is verdwenen en geen pijn meer doet!

Verbazingwekkend. Evenals het feit dat haar haren enorm aan het groeien zijn (ook haar wenkbrauwen worden steeds voller en dikker) en haar huid steeds mooier wordt (vlekjes en littekens vervagen en verdwijnen). Lijkt misschien niet zo heel erg belangrijk maar dat is het natuurlijk wel voor een jonge meid. Voor haar is haar uiterlijk van groot belang en super fijn als je ook aan de buitenkant verbeteringen ziet. Vooral als je daar jarenlang ongelooflijk veel last van hebt gehad!🙏

Ik heb helaas geen foto kunnen vinden van de situatie before maar wel van hoe het nu is. Als bewijs. Je ziet de bobbel in haar pols nog een klein beetje zitten. Terwijl deze eerst zo groot was dat je hem beet kon pakken 🤕

Op naar nog meer genezing!

Fijne dag! 🍀 🍀 🍀

*Blog 27 november 2017

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.