Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Uitslag intolerantietest

Update over Ruby’s herstel.

Het gaat eigenlijk nog steeds hetzelfde. Ze heeft geen grote veranderingen doorgemaakt. De vermoeidheid en haar darmproblemen zijn nu de grootste spelbrekers. Ze heeft ook nog last van zenuwpijnen en stuiptrekkingen maar dat is allemaal een stuk makkelijker te hanteren dan eerst. Omdat ze zo moe is en vaak ook misselijk is ze minder actief. Ze kan het nu even niet opbrengen om met me mee naar buiten te gaan voor een wandeling. Het weer werkt ook niet echt mee en aangezien ze een echt zonnekind is lukt het me niet haar te overtuigen dat wandelen in de kou ook goed is voor haar herstel 😆

In verband met de darmproblemen en allergieën wilde ik weten of er op dat gebied al iets veranderd is na Infusio. Dus hebben we een haartest laten doen. De uitslag daarvan is verrassend. Ten eerste omdat deze tot in detail overeenkomt met de uitslag van de DNA test en ook de Global Diagnostics test. Bloedonderzoek heeft dit nooit zo gedetailleerd aangetoond. Sommige intoleranties/allergieën zijn verdwenen wat een goed teken is. Andere zijn er nog en er zijn wat nieuwe bijgekomen.

Opvallend is ook dat ik duidelijk een aantal van die intoleranties aan haar heb doorgegeven zoals melk en soja. Van de melk wisten we het al maar niet dat we allebei niet tegen soja kunnen. Handig om te weten als veganist!

Verder heeft ze nog steeds een gebrek aan een aantal vitamines en mineralen die we nu gaan aanvullen met een Meyers cocktail via infuus. Dit gebrek verklaart voor een groot deel haar vermoeidheid dus we hopen dat ze zich na wat extra infusen weer wat energieker zal voelen en weer wat meer kan gaan bewegen.

Ook heb ik haar dieet weer wat aangepast en in de keuken opgehangen zodat we precies weten wat ze wel en niet mag eten. Gelukkig heb ik maar 1 kind want voor veel meer is er op de keukenkastjes geen ruimte 😉

Het blijft voorlopig nog even testen, uitzoeken en bijsturen zodat haar lichaam zo min mogelijk wordt belast en zoveel mogelijk energie overhoudt voor reparatie en herstel.

Fijne dag 🍀

*Facebook post 15 december 2017

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.