Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT

Een van de redenen waarom wij zo’n fan zijn van Infusio Frankfurt is omdat ze nooit ophouden met zoeken naar nog betere behandelingen om patiënten nog adequater te kunnen helpen. De artsen hebben zo ongelofelijk veel kennis en kunde en het team is zo ondernemend dat ze daar, naast alles wat ze al doen, veel tijd in stoppen. Dit resulteert iedere keer in een (kleine) aanpassing van een al zeer goed werkend protocol dat in het verleden al veel succes heeft geboekt.

Dat is voor oprichter Phil Battiade en arts Bijan Boustani echter niet genoeg. Zij worden gedreven door de wens alle Lyme patiënten volledig en voor altijd te kunnen genezen.

Vandaar dat hij gisteren met groot nieuws kwam waarover hij in zijn laatste video vertelt. Ook legt hij hierin uit waarom ze bij Infusio met SVF (autologe vetstamcellen) werken en niet met bloedstamcellen of beenmergstamcellen. Uit twee belangrijke onderzoeken blijkt namelijk dat de Bartonella bacterie, die de de zeer ernstige kattenkrab ziekte veroorzaakt waar grote groepen Lyme patiënten mee zijn besmet, zich in de bloedstamcel kan verstoppen. Dat betekent dat als je besmet bent met Bartonella en je ondergaat een autologe bloedstamcel of beenmergstamcel behandeling, je deze bacterie weer terugbrengt in je lichaam waarmee je jezelf dus opnieuw besmet. Dat is niet alleen potentieel gevaarlijk maar ook onverstandig omdat het tegenstrijdig is aan het doel van je behandeling. Namelijk genezen van Borrelia en al haar co-infecties.

Omdat het hem al een hele tijd dwars zat dat er een groep Lyme patiënten is waarbij de genezing langzamer en moeizamer verloopt is hij verder gaan zoeken naar oplossingen. Ook viel het de artsen op dat er golfbewegingen waren in het type symptomen en dat deze het laatste jaar steeds meer neurologisch van aard waren. Deze klachten zijn het moeilijkst te genezen omdat ze zich op het diepste niveau in je lichaam bevinden. Ook zagen ze steeds meer CVS-type (chronisch vermoeidheid syndroom) klachten die vooral met een slecht werkend immuun systeem te maken hebben. Phil heeft gezocht naar een manier om ook deze mensen zo snel en veilig mogelijk hier van af te helpen. En dat is gelukt!

Het team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een geïndividualiseerd ‘vaccin’ dat vanaf januari geïntegreerd zal worden in het Lyme protocol. Deze aanvulling die ze ‘Autologous Cytoimmuno Therapy’ noemen, oftewel ACT, is een extra boost om het immuun systeem te versterken. Het wordt in het laboratorium geëxtraheerd uit je eigen bloedcellen en daarna teruggebracht in je lichaam. Je krijgt deze behandeling na 3 à 4 maanden wanneer je terugkomt voor je follow up afspraak. De ACT zal je immuun systeem nog sterker maken zonder het te belasten en werken als een vaccinatie omdat je lichaam dan afweerstoffen zal aanmaken tegen de pathogenen die jou in eerste instantie ziek hebben gemaakt. Ik zal de video waarin hij dit uitlegt morgen posten!

Het allerbeste nieuws is misschien nog wel dat de prijs voor de behandeling hetzelfde blijft! Degenen die het afgelopen jaar al zijn behandeld bij Infusio komen ook in aanmerking voor de ACT tijdens de 100 dagen check. Voor alle nieuwe patiënten is het vanaf nu een onderdeel van het Lyme protocol. Tijdens de check up wordt eerst gekeken hoe je er voor staat en wat je op dat moment nodig hebt.

Wat een geweldige artsen met een geweldige instelling! Daar word je als patiënt heel erg blij van

*Facebook post 23 december 2017

Uitslag onderzoek Bartonella verborgen in stamcellen

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.