Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Kerstcadeau

Wat maken we nog steeds mooie dingen mee! Er zijn het afgelopen jaar zoveel engelen in ons leven gekomen. Dat hadden we nooit verwacht!

Nog steeds zijn er mensen, die ik al jaren ken vanuit mijn werk als trainer en voedingsdeskundige, maar die ik door onze omstandigheden soms lang niet gezien heb, die mij ineens uit het niets een bericht sturen omdat ze iets voor Ruby willen doen. Iedere keer weer ontroerd mij dit en vraag ik mezelf af waar we dat aan hebben te danken.

Na alle ellende, tegenslagen en pijn waar wij ons ruim 8 jaar lang samen doorheen hebben moeten knokken zijn dit enorme geschenken waar we heel erg dankbaar voor zijn! 🙏

De laatste engel die ons een fantastisch kerstcadeau heeft bezorgd is Hesdy Gerges. Iemand die weet wat tegenslag betekent en wat een inspanning het kost om jezelf er uit te knokken. Zowel in als buiten de ring. Hesdy heeft geheel op eigen initiatief een inzameling gehouden tijdens het jaarlijks kerstdiner met vrienden en kennissen. Dit heeft maar liefst € 1261,50 opgeleverd!! 🤗🤗🤗

We zijn hier ontzettend blij mee want we hebben nog een lang jaar met herstel voor de boeg. Ruby zal haar hele leven weer moeten opbouwen en dat zal niet vanzelf gaan. Dankzij acties als deze komt haar toekomst iedere keer weer een stapje dichterbij 

Ik heb heel veel respect voor de manier waarop Hesdy door het leven gaat en hoe hij voor zijn vrouw Denise, zoon Ashraf en rest van zijn familie zorgt. Geen brug te ver, geen berg te hoog. Hesdy regelt het. En dat terwijl hij zelf ook behoorlijk wat voor zijn kiezen heeft gehad de afgelopen jaren.

Mensen die bekend zijn met de vechtsport weten maar al te goed wie Hesdy is. Hij draait al jaren internationaal mee op het hoogste niveau als kickbokser. Volgend jaar maart staat hij voor de 2e keer in de ring tegen Badr Hari. Denk niet dat ik hoef uit te leggen voor wie wij dan op de banken staan 😉💪

Dank Hesdy en Denise voor jullie belangeloze inzet en steun! Zullen we nooit vergeten 💚💚

*Facebook post van 22 december 2017

Hesdy Gerges en zijn vrouw Denise Kielholtz

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.