Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Kerstwens

Wij wensen iedereen die ons volgt een heel goede kerst toe. Rust lekker uit en geniet van elkaars gezelschap. Ook al is het misschien niet de kerst zoals je je die had voorgesteld of had gewenst, geniet van wat wel kan! 🙏

Nogmaals dank aan iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft gesteund en geholpen. Ruby’s gezondheid en leven zien er al totaal anders uit dan een jaar geleden. Ze heeft dankzij jullie donaties en de behandeling weer licht in haar leven gekregen en ziet de toekomst zonnig tegemoet. Ze heeft heel veel zin om komend jaar de volgende stappen te gaan zetten die nodig zijn om haar leven weer op te kunnen bouwen.

Ik neem komende week even een break van social media om me helemaal op mezelf en thuis te kunnen focussen. Dat is de enige manier om te kunnen opladen aangezien dat op niet op een andere manier kan. Na 8 jaar niet te hebben gereisd en een tijdje in een warm klimaat te hebben verbleven wordt dat een steeds groter gemis. Dus dat staat bij ons allebei op nummer 1 zodra dat weer kan! Reizen en de zon op zoeken 😎

Wens ik jullie nogmaals hele fijne dagen en vooral heel veel gezondheid voor het komende jaar!

💚🙏 💚🙏 💚

*Facebookpost 24 december 2017

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.